היי יו גייז!

LuNaTiC

New member
היי יו גייז!

טוב.. אז.. דניאל סרק לנו את כל העטים שלו.. והם נורא יפים! וביקש ממני לשים אותם.. הנה תראו..

P. Patil

New member
גם אני

אף פעם לא ראיתי אף עט שקשור לה"פ ואלו באמת יפים... ועוד משהו קטן שבא לי לציין: שני עמודים! שני עמודים! 2, 2, 2! רק מאתמול בצהריים לא הייתי פה וכבר הכל מלא! הבנתי שהיה בלאגן עם החקיין של חן, אבל באמת, אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם?! יתכן שזה השיא, לא? אז הפתרון שלי הוא שאחזור לענות על הודעת מעכשיו והלאה, כי ממש אין לי מצב רוח לשני עמודים! ולמצטרפים החדשים ברוכים הבאים ...

יש אותם בארץ? העט של רון כזה יפה!

(ולהתחשב בעובדה שהוא הכי חמוד!) ד"א, זה רק אני, או שהשחקן בשמשחק את מאלפוי, בתור מאלפוי הוא חמוד לאללללללללללללה? (כלומר איך שהוא יראה בסרט)

תיקתקית

New member
אם מותר לי לשאול משהו ולומר ש..

איפה קנית אותם????? כי בדיונון לא ראיתי אותם ולא בחרביץ... בחרביץ מחברת ספירלה של הארי עם התמונה של המצוירת עם סנים או תמונה של הארי עם הסניץ´ או של הרמיוני עןלה שמונה שקלים גנבים!!!!!1 אבל יש גם קלמרים ובלה בלה בלה הא ועוד משהו מישהו ראה את הערכה שמקבלים אם מצטרפים למבצע של סלקום מקבלים שני כאלה פנאלים אחד עם משקפיים ואד עם הארי על מטאטא מקבלים כובע שהוא די יפה חולצה עם הארי פוטר עליה (גם הכובע ואני מתכוון למילה הארי פוטר) והתיקדי מחליא כזה של הבזול...

Skiter

New member
תיקתקית היא אחותי הכוונה ליוסר שלה

וכרגיל אני לא שם לב לכך שנאי ביוסר שלה

למעלה