היי, יום נישואים... הצעות?

apchiiiiit

New member
היי, יום נישואים... הצעות?

שלום לכולם... יש לי ולבעלי היקר עוד יומיים יום נישואים ראשון(!!!) והייתי רוצה להפתיע אותו ממש עם משהו מפתיע! משהו שיראה לו שאני ממש ממש אוהבת אותו! מה המלצותיכם?

apchiiiiit

New member
תודה רבה, אבל...

שכחתי לציין שאני מחפשת משהו לא יקר בטירוף

יש לי כמה רעיונות בשבילך

למשל להביא את בעלך לארוחת ערב רומנטית באיזה מסעדה טובה, רצוי שיהיה שף חתיך כמובן, ויבשל לכם באופן אישי, מה שנקרא שף בהזמנה אישית, אפשרלהזמין אותו אליכם הביתה, ואז אםאתממש רוצה להפתיע אותו, לפי סימן מוסכם מראש בינך לבין השף, אחרי הארוחה הטובה, השף יצטרף אליכם למיטה.. לשלישייה. יכול בהחלט להיות שבעלך עלול בשלב זה להגיב בצורה לא צפויה, נניח התנגדות קלה, אבל זה טבעי אצל רוב הגברים....וזה לא בגלל שיש לו במחילה התנגדות לרעיון של שלישייה - נהפוכו - את יכולה לגלות זאת בעצמך - אם תזמיני למשל הביתה שפית (אישה) שתהיה גם אופה וגם יפה, ותגידי לו בלחש באוזן חצי בצחוק .. מה היית אומר יקירי, אם היינו מצרפים אותה אחרי הארוחה אלינו למיטה להמשך של החגיגה הקולינרית שלנו.... במקומות אחרים... את חושבת שהוא היה מביע את אותה התנגדות נמרצת ? ממש לא. ואיך תוכלי להפתיע את בעלך ולהראות לו עד כמה את אוהבת אותו - אם לא בדרך כזאת ? יש אהבה גדולה מזאת ?

אני מוכן...

בחינם...

סליחה חברים אבל עם כל הכבוד....

אנחנו מדברים פה על שילוב של אוכל ברמה גבוהה מאוד וגם יכולת להיות מאהב/ת טוב מאוד אחד אחרי השני.. אם לא בו זמנית... כמה מכם יכולים להביא את האקסים/יות שלכם להעיד על כך שכשמדובר בכם/ן מדובר בשילוב מוחץ של מי שיודעים להיות טובים בבישול לא פחות מאשר הם במיטה ? (או ההפך ?) נו באמת.. כמה ? כמה מכם/ן ??? אה ? את האמת !!!

המורה.......

למה שאביא המלצות ? יש כאלה אוהבים יותר מליחות , יש כאלה אוהבים יותר מפולפל , יש בכלל שצמים ... אז החלטתי להעיד עבור עצמי! "את נשבעת לומר את כל האמת ורק את האמת אחרת , אלוהים כבר ימצא אותך בסיבוב?"<תרגום מילולי שלי> I-DO. אעעע...עכשיו לומר , שילוב מוחץ!!!!! (תרתי משמע וכפל לשון) בלבלה של לילה ....

חחחחחחחחח....

....I DO ואני בכלל מומחה בחימום "מנה חמה" - אז מה זה אומר עלי ? שאני אוהב סיפוק מהיר במינימום מאמץ...חחחחחחחחחחחחחח... מתכונן לאוכל הסיני - טייק אוויי...

יההההה....

אני רוצה גמכןןןןןןןןןןןןן.... מרק תירס עם הקרוטונים שמתפצפצים בפה, אגרול , עוף בשומשום , ואת מנת המתוקים שלהם....
אל תשכח לתת לשליח TIP :)

חשבתי על משהו...

ליום ההולדת שלי אני אזמין טבח וטבחית ואחרי האוכל הטבח יעשה כלים ואני אכנס למיטה עם הטבחית...

כמו שאני מכיר אותך

הטבח ייכנס למיטה עם הטבחית ואתה תעשה כלים חחחחחח יום נעים לכולם\ן

אפרסק 28

New member
פנטום...

הרשימה עוד ארוכה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הזמנת טור חחחחחחח

apchiiiiit

New member
אהבתי את...

הרעיון עם השף שבא הביתה (כמובן שלא אהבתי את רעיון השלישיה, אנחנו נשואים טריים ואני לא מוכנה לחלוק אותו עם אף אחד...) בכל מקרה איך עושים את זה וכמה זה יכול לעלות? מאיפה וממי מזמינים?

apchiiiiit

New member
הבנתי שאפשר גם...

להזמין את השף לאיזה מקום נידח בחיק הטבע ושם לעשון את הארוחה, כמה נראה לכם שדבר כזה יעלה לי? ועם מי מדברים? כמה זמן התראה מראש?

ב-200 ש"ח הייתי קונה

ביבי-דול שקוף מהמם בקבוק שמן ארומטי כך הוא היה נהנה מהמראה, מהתחושה והטעם וידע שאותו את אוהבת בכל צורה מכל העולם

בוקר טוב לך............/images/Emo24.gif

אם את רוצה שיהיה מוזל את יכולה לנדב אחד/ת מבני משפחתך או חברייך שיהיו בתור מלצר/ית להזמין ארוחה טובה ולהגיע לחוף הים ולאכול מול השקיעה והמלצר/ית ישרתו אותך נאמנה וככה לא תצאי בהוצאה גדולה

למעלה