היי יואב(ה), מה נשמע?

ernieball

New member
היי יואב(ה), מה נשמע?

שמע .... באחרונה יש לי קושי לתקשר איתך, אתה לא עונה לטלפון, אין לי חזיונות, רזית, אתה נעלם לי לאט לאט... (ולא רואים אותך מהחלון) יואב אני יודע שלראות שיער אדום על בסיס יומי זה מעצבן, אבל אתה הבורא וכולנו ילדייך ,ובסוף שיעור ספורט כאשר אני מסתכל על בית הש(ך)י שלי אני רואה עיגול גדול שמזכיר לי אותך... יואב אתה הגדול מכולם! ברוך אתה ויסלברג!

Ch3Ch0v

New member
וואו, גם אני שבועות לא תקשרתי איתו

יואב(ה) הדגול מכולם עבר לידי ואמר דברי חוכמה לפני 3 שבועות, אך מאז כבו עיני , כי לעגנו ידידיי, שאלתי האחרונה נענתה בשלילה על ידו ומאז סבלי רב, חשבתי על לקשור בקבוק לחכתי אך חוששני שאין מהלך זה פרקטי. כעת נותר לי רק לקוות לטוב (ויסלברג הכל יכול)

Ch3Ch0v

New member
וואו... פיתחו עינכן המביטות ואינן..

רואות!!! על תביטו למעלה כי יואב הולך בינינו ועד שלא נשים לב אליו לא נמצא הארה רוחנית וחומרית(יואב הינו חשמלאי מורשה ולומד הנדסת תאורה שנה ראשונה)

ernieball

New member
החומרניות היא הפתרון לניצחון

הגלובלי! האבולוציה מדלגת על כל מי שלא מאמין בה! ולכן יואב הוא קודש הקדושים,ולא משנה באיזה צורה הוא מופיע בפניכם: צייר,פסל,כדור ספירלה,חשמלאי(דוקטורט) הוא בצורה אניטואיצית שתפרוץ מול הגלובס המודרני שבו אנו חיים! לא הם! כל היונים והארגלטורים צריכים להתאסף כדי לייצור את השער שממנו נוכל לעשות מיקרוטרנספרים של מולקולות מימדיות בין גדרות. עד אז,המשך חיים נעימים! וזכרו ל-י-ו-א-ב הכוח לשנות! *יואב אינה דמות מטאפורית,היא דמות חומרנית פילוסופית מעמיקה (משלהי 1329 לפנה"ס)

ernieball

New member
החומרניות היא הפתרון לניצחון

הגלובלי! האבולוציה מדלגת על כל מי שלא מאמין בה! ולכן יואב הוא קודש הקדושים,ולא משנה באיזה צורה הוא מופיע בפניכם: צייר,פסל,כדור ספירלה,חשמלאי(דוקטורט) הוא בצורה אניטואיצית שתפרוץ מול הגלובס המודרני שבו אנו חיים! לא הם! כל היונים והארגלטורים צריכים להתאסף כדי לייצור את השער שממנו נוכל לעשות מיקרוטרנספרים של מולקולות מימדיות בין גדרות. עד אז,המשך חיים נעימים! וזכרו ל-י-ו-א-ב הכוח לשנות! *יואב אינה דמות מטאפורית,היא דמות חומרנית פילוסופית מעמיקה (משלהי 1329 לפנה"ס)

למעלה