היי יאיר

itay Jerusalem

New member
היי יאיר

אני מנסה ללמוד אך לקרוא מפה ובמה להתמקד !
במחירים שדורשים בשוק לעבוד חצי חודש בשביל מפה זה לא קל ולכן אני שואל ומתעניין!
תודה לך

איתי חביב

ללמוד לפענח מפה באמת, וגם אז רק באופן לא עמוק במיוחד, לוקח בין 3 ל 4 שנים במקרה הטוב. כשהמדובר במפה שלך ואם זה באמת מעניין אותך, שווה ללמוד את זה לעומק וזה - לוקח הרבה זמן. כל מה שיגידו לך על קצה המזלג יהיה רק חצי עבודה. אסטרולוגיה זה מסוג הדברים של הכל או כלום. אם אתה עושה את זה רק כדי לחסוך ביקור אצל האסטרולוג, שכח מזה. אם אתה עושה את זה כי אתה מרגיש שהנושא דוחף אותך לשם - אל תעצור. בסופו של דבר, תמיד לא כדאי להיות תלוי במה שאדם אחר יגיד על מפת הלידה שלך או על חייך, ושהדברים לא יגיעו מהתבונות האישיות וההארות שלך עצמך, בודאי כשהמדובר בפרשנות של מפה אסטרולוגית.

דעתי..

itay Jerusalem

New member
צודק

פשוט בגלל מצב כלכלי פניתי לפורומים השונים תודה לך ידידי:)

Y. Welis

New member
צריך אינטואיציה. היא מקצרת את הזמן

לדעתי בהתחלה כדאי להיעזר בתוכנות, שבסך הכל מרכזות חומרים שלקוחים מספרים, ומקצרות את תהליך הפיענוח.

היכולת תתבטא בקריאת כל החומרים האלה ומציאת הנקודות העיקריות, ואיך הקטעים מתחברים יחד לידי 'נאראטיב'. למשל תכונה אחת שמשפיעה על אחרת, ויוצרת את התנאים שגורמים לה.

עם הזמן תוכל לראות במבט אחד במפה צירופים ודברים, ולחבר את התוצאות + כמובן להוסיף עליהן מנסיונך האישי - מה שנקרא fine tuning.

עד שתגיע לתחושה, יקח זמן, אבל היא תגיע.

אכן.. ולכל אחד מאתנו יש אותה כך או אחרת

אבל קריאת חומרים אינה מביאה לפענוח אלא רק לסקרנות ומידע ראשוני. המידע האמיתי מגיע תוך קריאת והבנת מפות לידה של אנשים אחרים, על כל המשתמע מכך, ורק אז הדברים מתחילים לחלחל כשתת המודע שלנו נאלץ להפעיל את היכולת הפנימית לחבר בין מקומות שאין ביניהם חיבור אמיתי, כדי להבין דברים שאין שום דבר להבין אותם. וזה - לא נמצא בספרים או בתוכנות, שגם כך פעמים רבות נותנים לנו מידע חלקי או שגוי לגבי התוכן,לצערי.

Y. Welis

New member
אז לכן כל אסטרולוג כותב ספר משלו...

עם התובנות שהוא רכש מנסיונו הפרטי.

אבל הכוונה שלי לעיל היא למידע 'בסיסי' שמוסכם על מרבית האסטרולוגים, בפרשנות למצבים סטנדרטיים (כוכבים בבתים, במזלות, שליטים, הבטים ועוד).

תתפלא אבל גם המידע הבסיסי כבר שונה אצל הרבה

הרבה מאוד מהמידע הבסיסי הזה הוא כבר אנכרוניסטי לגמרי וממש לא רלוונטי, כולל תפקידי הבתים השפעת הפלנטות ועוד. גם כאן הרבה מאוד יוצרים חומר חדש שמתאים לכאן ולעכשיו - כמוני למשל - ולא סומכים יותר על הסגנון העתיק ההוא.. הגיע באמת הזמן.

אם מותר לי לייעץ - סגור את הבסטה,

תשאיר הכל לעוזרים ולברווזים,
נתק את הטלפון
ובתוך ארבע חודשים אתה מסודר.

כבר עשיתי זאת בעבר, אבל תמיד משהו קרה..

וממש עכשיו יש עכשיו שלוש ארבע דלתות פתוחות אחרות לנושאים אחרים וליזמות אחרות, כל אחת מהן מלהיבה ודורשנית, ומסתבר שהאמרה הפולנית הידועה שדורות גדלו עליה ש 'יש לי רק שתי ידים' נכונה גם במקרה הזה..

אולי בקיץ..

למעלה