היי יאיר!

היי יאיר!

גמני חדשה פה... האמת שתמיד אני קוראת את ההורוסקופ שלי ותמיד אבל תמיד הייתי לא ממש מאמינה בזה אבל תמידדדדד קוראת... לא משנה מה הבעיה שלי שבשבועיים האחרונים אני ממש קוראת ולא מאמינה למראה עייני כל מה שכתוב ממש מתגשם!!! ממש קורה לי אני עוברת תקופה הזוייה כולי מועקות עצבים מתחים וכל זה ללא סיבה!!! אני נשואה חצי שנה ואין לי מושג למה אבל את כל העצבים שלי אני מעבירה לבן זוגי כאילו שכבר נמאס לי ממנו אבל הוא לא נלחצ הוא בעצמו אמר לי שבהורוסקופ רשום שהמצב הזה בהחלט צפויי שיקרה רשום מועקות עצבים מתחים ומה לא בעצם! האם ייתכן שהורוסקופ כל כך ישפיע עליי בצורה כזו דרסטית כי בשבועיים האחרונים פשוט נמאס לי ! ממנו מעצמי ומהכל!!! רק רוצה כזה להיות לבד וזהו! מה יהיה אני שואלת? אני אורית 1.3.1983 והוא רועי 29.11.1981 נ.ב.. קראתי את ההורוסקופ שלך בהוט גם אני כל הזמן נכנסת .. אין עלייך תותח

היי לגונה

ראשית, תודה על המחמאות. שנית, יהיה טוף...
עם קצת סבלנות. מעבר לזה, הפורום אינו מנפק תחזיות כאלה ואחרות.. למה שלא תנסו פשוט לדבר על הדברים?

היי בוקר אור

אנחנו ו מדברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! על הכל ... אולי אין ביינינו התאמה למרות שהוא הכי בא לקראתי בעולם.. וכשרשמת לי סבלנות יהיה טוף.. זה כי ראית לפי התאריכים? או שסתם איחלת לנו את זה? יום מקסים ושבת שלום

גליתי10

New member
השנה הראשונה לנישואין היא קריטית תנסי לעבור א

אותה בשלום, גם אם צריך טיפול זוגי, אין לך מושג כמה קשה למצוא משהו מתאים, ואם מצאת חבל לפספס את זה... בהצלחה

למעלה