את מתעקשת להיות קטנה וחלשה
וזו זכותך, אבל צר לי - הכוכבים לא נותנים תשובות, גם אם את בהחלט רוצה לחשוב אחרת. הכוכבים מראים רק פוטנציאל - האדם עצמו קובע מה הוא יעשה עם הפוטנציאל הזה. אז במקום לתת לי עצות -למה שלא תלמדי אסטרולוגיה ותראי בעצמך מה אפשר ומה לא ? יפה מאוד שאת מחליטה שאנשים מבולבלים בצורה זו או אחרת - אבל הם לא מבולבלים כלל וכלל, חמודה שלי. הם פשוט מתעקשים לא לקחת אחריות על החיים שלהם, כי לא למדו אותם לעשות את זה. את באמת חושבת שהתפקיד שלי זה להיות גננת קוסמית, ולהגיד לאנשים מה לעשות ומתי ? הרי בשאלה הקודמת שלך באת אלי בטענות בדיוק בגלל שזה מה שאני עושה, אומר להם מה לעשות וכך הורס את חייהם, ועכשיו את כועסת עלי שאני לא עושה את זה ?.. מצטער, אבל אין לי כוח לגישה הילדותית הזו שמנסה לחנך אותי מה לעשות ועם מי, ומותחת עלי ביקורת שאני לא עושה את זה ומעיז לתת לאנשים להיות מבולבלים, ועוד נותן להם עצות לא מעשיות.. מה זאת עצה מעשית ? להגיד למישהי שהיא מתאימה לחבר שלה ? זה מה שיעזור לה ? או אולי לתת לה לחשוב לבד אם היא מתאימה לו ? אני נותן לאנשים הרבה יותר קרדיט ממה שהם עצמם נותנים - אבל גם זה לא מוצא חן בעיניך. לכוון מישהו לדרך הנכונה, הוא לכוון אותו לסמוך על עצמו ועל האינטואיציה שלו, אבל אנשים משום מה מעדיפים לא להקשיב לעצמם אלא לאנשים שכביכול `מבינים` או `מכירים` אותם יותר מהם.. נראה לי כנראה שגם את חושבת כך, בגישה הילדותית הזו, והעצה הכי בוגרת שאני יכול לתת לך היא - במקום לומר לי מה אנשים `צריכים` או למה הם `זקוקים` - נסי להבין למה את צריכה ולמה את זקוקה, ואז תראי איזה כלים יש לך כדי להשיג את זה. יש במדינה הזו מספיק מורים וגננות שמנסים לחנך את כולנו ולומר למה אנשים זקוקים, ומה הם צריכים. הגיע הזמן להתבגר, ולהפסיק לנסות לחנך - אלא להתחיל לחשוב עצמאית ולחשוב מה טוב לך - ולא מה אחרים צריכים, או מה אני אמור לעשות כדי לעזור להם.. בקצור - הגיע הזמן לגדול - ונראה שגם עבורך..