היי-טק שמאיי טק

spinoza

New member
היי-טק שמאיי טק

אתמול פיטרו מהחברה שליש מהאנשים , ואותי. אני המום, בשוק, חזרתי לבית של ההורים. יושב בגינה בוהה באויר. בא לי לפוצץ להם ת´צורה- אותי ? ניראה להם ? אוטומטית שלחתי קו"ח לחברות השמה. מה לעשות? (ליאור אתה עברת את זה) אין לי מצב רוח וכוח להתראיין, אומרים לי תקח חופש - תיסטלבט. לא מסוגל. מה לעשות

דעתי על מדינת ישראל

מדינה עניה ונחשלת (ולא רק בגלל החרדים) שחיה משנור ומצליחה מדי פעם לעורר את רחמי עמי אירופה שיזרקו לנו משהו וכמובן האמריקאים שמשום מה כיסם עדיין פתוח לצרכי השנור שלנו. כל כמה שנים במחזוריות מסויימת הבלון הזה מתפוצץ, שהרי כמה אפשר לחיות משנור, ופתאום מתגלה מדינת ישראל האמיתית שבניה אינם אוהבים לעבוד (ולא רק החרדים) והכלכלה שלה לא מספיק מפותחת כדי שכולם יעבדו בהיטק ובקיצור מדינה קטנה שאין לה מאומה. מי שבאמת רוצה לחיות טוב ויש לו את ההשכלה הנדרשת (ואני לצערי לא נמנה על אלו) לא יכול לחיות פה.

spinoza

New member
מה זה שייך ?

וחצמזה, אני מתחיל להנות מחופש....ואמא שלי אומרת שכל עכבה לטובה

all

New member
אין בידיך להחליט

אילו מאורעות יחולו באילו זמנים. כל מה שאתה יכול להחליט (וגם זה באופן מוגבל ביותר) מה אתה תעשה באותו זמן. אתה יכול להתעצבן לכעוס ולשנוא. ואתה בהחלט גם יכול להתפנק ולקחת לעצמך מעט חופש. הבחירה בידך.

אחר

New member
אתה פשוט מתעלה על עצמך היום...

מישהי מספרת שאדם יקר לה נפטר ואתה גורר את זה לויכוח תיאולוגי. מישהו מספר שהוא פוטר מהעבודה- ואתה מנצל את זה כבמה להשמעת האני מאמין שלך לגבי המצב במדינה. קצת מזכיר לי את אבא שלי או סתם איזה מחב"ת. איפה הרגישות, איפה?

ניין, האט איר געהערט?

הוא רוצה להיות נגד כולם ושכולם יהיו בעדו. באמת בחור בעל סטאנדארטים גבוהים...

גל נעים

New member
מה דעתך לכתוב פילוסופיה שפיני?

האמת,אם עבדת שנה רצוף-אחי,לך ללשכה,ותקבל מה שמגיע לך, (מגיעים לך 4 חודשים של מימון עד 75% מגובה ממוצע 3 המשכורות האחרונות). ואולי תקבל קורס או משהו כזה,וזה שווה את זה. ובמהלך הקורס אתה גם מקבל משכורת,זה גם יוכל להחזיק אותך וגם תוכל ללמוד עוד ויהיה לך ים זמן פנוי לכתוב לנו פילוסופיה. בכל מקרה אני ממש ממש מאחל לך בהצלחה, אני בעצמי שוקל לעזוב את העבודה שלי לטובת קורס (ולטובת חיי חופש-למי שמבין איפה אני נמצא.)

טוב

New member
וואי שפינוזה, גם אליך זה הגיע?../images/Emo93.gif

אני גם המומה לשמוע. זה למען האמת אחד הפחדים הגדולים שלי, פיטורין. תתנחם בזה שאין לך משפחה שאתה צריך לפרנס, ובטח הספקת לחסוך קצת כסף, אז תהנה מהתקופה הקרובה בעשיית דברים שרצית ולא היה לך זמן (הנה כמה רעיונות: חוג נגרות, קורס בערבית ספרותית, השתתפות במפגשי הפורום, קורסים באוניברסיטה הפתוחה, טיולים בארץ ובעולם). בכל מקרה, שלח לי במייל את הקורות חיים שלך, וננסה להשיג לך משהו כאן. אוקי?

../images/Emo93.gif ועוד פעם ../images/Emo93.gif

1. תיקח חופש. 2. תלמד, (יש סימנריון של ערכים...) 3. תחפש את הצד היפה שבחיים: לא רק אותך פיטרו; לא היית צריך להחליט לבד; אולי תמצא מקום יותר טוב. תבוא לבקר !!

לידול

New member
אולי../images/Emo63.gif

תכתוב כאן בפורום מה התחום התמחות שלך במחשבים, ובאיזה איזור אתה רוצה לעבוד. אולי למישהו יהיה רעיונות. בכל מקרה, תשלח לי קורות חיים אני אעביר להורים שלי, שניהם עובדים במחשבים.

היי שפינוזה

קורות חיים לחברות השמה זה נהדר ככה גם אני נקטתי א-ב-ל היום יש היצע אנשים בשוק ולכל משרה בונים פרופיל נורא מדוקדק ומחפשים את מי שבול מתאים לו בניגוד ללפני שלוש שנים שבה למשרת 4 שנות ניסיון לקחו סטודנטים שנה שנייה למה אני כותב זאת ? כי במצב כמו של היום כדאי לחפש במקביל לבד ולכל משרה לכתוב קורות חיים עם ההדגשים (לא מפוברקים אבל מנוסחים בהתאם) המתאימים לאותה משרה התקופה הנוכחית לא מתאימה לשינויי כיוון (הניואנסים הקטנים בתוך עולם המחשבים הרחב) ולכן הייתי מסתער רק על חברות מאותו תחום התעסקות של החברה שממנה פוטרת. בחברות האלו יהיה לך ניסיון בעל ערך מוסף שולח לך מסר עם הטלפון שלי. אפשר להתקשר בשבת .... ליאור

MAYA20

New member
אולי

תחזור ללימודים כתלמיד מחקר בחוג שלך תקבל פטור משכר לימוד ומלגת מחיה שאפשר לחיות עליה. ואז כשתצא שוב לשוק העבודה יהיה לך עוד תואר ביד.

sharkyM

New member
מסכים עם ליאור

ובכ"ז יודעי ח"ן מוסרים שהשוק מבצע התאוששות קלה. בחור מחברתינו עזב ושמעתי אפילו שסגר על חוזה טוב יותר. בכ"א אתה יכול לשלוח קו"ח לאישי.

למעלה