היי טק בצרפת - פריס

squid26

New member
היי טק בצרפת - פריס

שלום, אני מעוניין לעבור לגור בפריס. אשמח להפנייה לאתרי משרות הייטק בפריס (בשפה אנגלים אם יש). יש לי אזרחות צרפתית ככה שו לא בעייה... בנוסף, יש סידורים נוספים שעליי לעשות כדי לעבוד שם? תודה רבה

TrigATUSA

New member
עד כמה שהצלחתי להתרשם

קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא עבודה בטכנולוגיה בפאריז מבלי לדעת צרפתית אפילו תיאורי המשרה המתפרסמים הם בצרפתית לוח עבודה שראיתי הוא MONSTER

squid26

New member
תודה. התייעצות נוספת...

אוקיי.... האם צרפתי בסיסית (מה שאצליח ללמוד בכמה חודשים) תעזור? ושאלה חשובה נוספת, איך אני דואג מהארץ שאוכל לקבל משכורת שם? צריך להוציא תז? צריך מספר ביטוח לאומי? הייתי רק פעמיים בצרפת וזה היה לטיול בלבד, אז בעצם אני לא ככ קיים שם מבחינת הרשויות... לא? תודה על הייעוץ

TrigATUSA

New member
NEVER SAY NEVER

אני לא רוצה להגיד שאי אפשר למצוא עבודה בלי לדבר צרפתית טובה, אבל אני מתרשם שעבודות שאפשר לעשות באנגלית הן מאוד מאוד נדירות בתחום מסויים שבו חיפשתי, לא ראיתי ולו גם משרה אחת בשנתיים פלוס מינוס שעקבתי אחרי משרות רוה החברות דוברות האנגלית שאני מכיר ביבשת דווקא ממוקמות בבלגיה או בהולנד וגם שם הן יוצא הדופן ולא הכלל ( לצערי, לא מכיר בכלל את הפרוצדורה של התמקמות בצרפתית (במידה מרובה מכיוון שמעולם לא הצלחתי למצוא שם עבודה בלי שפה...)

למעלה