היי lightway../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif
קודם כל, אני חייבת לך הסבר על "שוחה במעגלים כמו עליסה בבריכת הדמעות שלה". אני מתנצלת אם נלחצת משהו, אבל זהו הדימוי שתמיד עולה לי כאשר אני ´רואה´ את ה´צלב´ הגדול (אמנם, אצלך, הצלב לא שגרתי, מפני שסטורן לא מעורב עם הראש/זנב.) אבל, בכל זאת, ישנה תחושה, כאילו את מסתובבת מסביב לזנב של עצמך. האסטרולוג נואל טיל, טוען, שכל ´תופעה´ שאנו מזהים במפה, חוזרת על עצמה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב. כך שראש בבית ארבע במאזניים וזנב בבית עשר, בטלה, הם בדיוק כמו ונוס בסרטן בבית ראשון וסטורן בגדי בבית שבע. האם את יכולה לראות את ההקבלה? הראש, ב-IV והונוס (שליטת הראש) בסרטן, מסייעים לך דווקא ללמוד את ´השיעור´ של בית ארבע: ללמוד לעבוד למען סיפוק עצמי ולהשאיר את התהילה לאחרים. לפעול במישור הפנימי, למצוא את הבית הפנימי. את המרכז הפנימי ולפעול ממנו. מבלי להזדקק להערכה חיצונית. רכישת בגרות נפשית שתהווה בסיס מוצק, שורשים חזקים. להיות ההורה של עצמך. דווקא ונוס, שליטת בית IV בבית ראשון, מעידה שאת יותר קרובה ל´ראש´ מאשר ל´זנב´. סטורן בבית שבע וברטרו, מחזק קודם כל את בית VII (שליט הסימן יושב בסימן). מחזק את הראש (כי הראש במאזניים) מחליש את הזנב, כי הוא השליט הטבעי של בית X והוא ברטרו כך שהשאפתנות שלו תבוא פחות לידי ביטוי אצלך ותניח לזולת (בן הזוג אולי?!?) את התהילה. מעבר לכך, סטורן ברטרו, מעיד על קושי עם סמכות. לעתים גם עם האב. ברור שאת מחפשת בן זוג סמכותי להישען עליו. המרס בבית II שליט הזנב, ב90 לירח בבית V, אכן מדבר על כך שהרצון העז לבטא את עצמך דרך משפחה וזוגיות, מצוי בעימות עם הדחף הראשוני שלך לקחת אחריות על החיים ולשחק את הכינור הראשון בכל הקשור לערכים, משאבים והערכה עצמית. להיות פעילה ויוזמת. א-ב-ל, האם את יכולה לראות גם כאן את ההקבלה, של הירח בבית V במאזניים ואת ונוס בבית I בסרטן? (חילופי שליטים) זה שוב מחזק לך את הכיוון של ה´ראש´. והאם את רואה את חילופי השליטים הטבעיים של הבתים V ו- XII אצלך?!? כאשר הוונוס שלך היא גם שליטת השמש שלך?! פשוט מדהים. איזה יופי. טוב, השמש בבית- XII מאד מרוככת ומנועה מלהפעיל את הכריזמה הטבעית שלה. גם הנפטון ב-V יוכיח לך כל פעם ש´תרימי את האף´ עד כמה האדרת הנפרדות, היא בעצם חסרת תועלת ומשלה. לעומת זאת, יש כאן פוטנציאל אדיר ליצירתיות ולקשר אינטואיטיבי עם ילדייך ועם הילדה הפנימית שבתוכך. ואם נפטון הוא שליט בית IX שלך אז גם היצירתיות מקבלת השראה מרבדים אחרים ומקשר עם העצמי העליון. וגם יתכן שאחד מילדייך יהיה בעל כישורים רוחניים מאד גבוהים (או שיהיה רסיס נוסף של נשמתך וכו´). L&L TALYA