היי, טוב הפעם רשמית-

היי, טוב הפעם רשמית-

מציצה כאן מדי פעם:) לפני שעה ראיתי "האיש שבכה"..ממ...ממי! ורצית לשאול, Stansfield אמרה לפני כמה ימים שהיא הצטלמה עם טים ברטון ושהיא תעלה תמונות- היא העלתה אותן בסוף?? הולכת היום ל"חתונת רפאים" יי!:)

סטנפילד זאת לירון ;) ולא נראה לי

אממ תהני ראיתי היום את הסרט אני מזועזעת מהביום שלו. ככל וככל שאני רואה אותו, המשחק של כריסטינה, המעבר הלא שגרתי בין הסצינות. הסרט הזה ה יה זקוק למניקור רציני והוא לא זכה לו. הוא יכול להיות יותר מסרט בינוני, חבל :\ מה שכן קייט בלאנשט נהדרת בו, מתה עלייה.

Stansfield

New member
נוכחת!

עוד לא העליתי את התמונה, אני העלה אותה ברגע שאני חוזרת לארץ.. ואם אני אוכל להעלות אותה לפני, אז אני אעשה זאת
אני חולה על התמונה הזאת למרות ששנינו נראים כאלה מסכנים! וואי, לרגע חשבתי שאת מדברת על CORPSE BRIDE ("מזועזעת מהבימוי שלו..."), כמעט נתתי לך סתירה!!

חחחח תרגישי חופשי, אני מאזוכיסטית

אבל לא באמת עדיין לא הלכתי לראות קורפס ברייד ביום שני אני ומיצי כנראה הולכות :) וגם נלך לראות המכונאי אם זה יסתדר כמו שצריך כריסטיאן אנורקטי ופראנואידי :0

מיצי007

New member
הוא לא פראנואידי

הוא מושי
אני לא יודעת אם אני מסוגלת לראות אותו כל כך רזה.....

מיצי007

New member
נכון!

חברה שלי מספרד הלכה בזמנו, הרי הוא עשה את הסרט הזה לפני באטמן מתחיל, לפני שהוא העלה שוב במשקל והיא צילמה אותו במסיבת עיתונאים והוא היה כל כך פאקינג רזה שרציתי לבכות!!! הוא פשוט נראה חולה. וגם בסרט הוא נראה נוראי, זה קצת קשה לי לראות אותו ככה, באמת, כי הרזון שלו בסרט ההוא מאוד חולני. הוא בכלל פסיכי עם העליות והירידות שלו במשקל, הידעת שהוא נעשה אבא לאחרונה?
כמה מושי זה?

Eowyn of Rohan

New member
מה באמת? אווווווו^^

הוא כזה מתוק.. אבל שיפסיק להעלות ולהוריד במשקל!

מיצי007

New member
אני יודעת שהוא נראה מעולה

אחרי הכל צילמת אותו שם שהוא מסתכל ישירות למצלמה שלך יא זושה

Stansfield

New member
the machinist

i have it on DVD, seen it a long time ago. great film!! christian looks terrible!! lol i almost threw up on one scene where u could really tell how skinny he is. i loved the twist at the end

אמממממממממממא

היה פשוט מדהים! סרט מ-ע-ו-ל-ה-! גוני עושה לי את זה גם בתור דמות מצויירת! שקסי!

אמממממממממממא

היה פשוט מדהים! סרט מ-ע-ו-ל-ה-! גוני עושה לי את זה גם בתור דמות מצויירת! שקסי!

למעלה