היי ח"ברה

girl happy man

New member
בוקר טוב לכולן\ם , מי מגיע לקמלוט?:

היי שלום לכולן\ם מה שלומכן\ם? ביום שישי ה-27.8 יש הופעה בקמלוט... אני אהיה שם ....מי עוד???
ליאור נ.ב. רצוי להזמין מקום מראש

לכל מי שרוצה לדעת איך מגיעים

הנה מפה איפה נמצא הקמלוט בהרצליה. הכתובת המדוייקת והנכונה היא רח' מדינת היהודים 85

מגיעה עם עוד 3 כנראה

אבל אין לנו הנחה? פעם קודמת עלה 50 ש"ח כניסה... צריך להזמין מקומות? אודה לתשובה מהירה....... אני צריכה לתת תשובה לאנשים....

MissPop

New member
אני 90% בטוח מגיעה

אני אדע לקראת יום חמישי בערב/שישי בבוקר אם בטוח אני אוכל לבוא

girl happy man

New member
היי His Latest Flame תשובה עבורך../images/Emo13.gif

היי רצוי מאד להזמין מקומות... לצערי לא נראה לי שתהיה הנחה ...הכרטיס יעלה בין ה-50 ל-70 (לא הייתה מזיקה הנחה...אני מסכים לכך...במיוחד שאני סטודנט
נ.ב. אפשר להזמין ולהצטרף אליי ...ההזמנה שלי על שם ליאור ביי יום טוב ליאור

עדכון מהקמלוט הרצליה

החזירו לי צלצול ושאלתי לגבי הזמנת מקומות מראש לקבוצה של עשרה אנשים, שזה בערך כמה שאנחנו נהיה שם מהפורום, אלא אם עוד מישהו/י מעוניין/ת להצטרף. בכל מקרה אם רוצים להצטרף להזמנה על שם ליאור קבוצה כזאת גדולה ביקשו בתור ערבון מספר כרטיס אשראי של מישהו מאיתנו. אם היה לי כרטיס אשראי הייתי מזמינה לנו כבר את המקומות. הבחורה שדיברה איתי אמרה שמאוד כדאי להזמין מקומות מראש כי יכול להיות מצב שנגיע למקום וכבר לא יהיו מקומות פנויים וחבל... לגבי הנחה לא שאלתי אותה, הבנתי שדנה שהייתה בעבר המפיקה של המופע (לא דנה של הפורום) מבררת לנו את זה.

MissPop

New member
יש לי כרטיס אשראי....

ונניח אני רושמת על האשראי ואני מזמינה מקומות, מה זה אומר שאם מישהו יבריז יורידו לי כסף על זה?

נכון לכן לוקחים סיכון

כשמשהו אמר שיגיע ולא מגיע מחייבים אותך. אני לא ממליץ לאף אחד לתת ערבון של כרטיס אשראי. ז'ני, תדברי עם ליאור ועם שי יגאל לגבי חיוב מראש של כרטיס אשראי, כי זה לא יהיה דבר נכון ופייר מצידנו לעשות זאת.

לבקש מה? שהם ישימו כרטיס אשראי?

אני לא יכולה לבקש מהם דבר כזה. הכי הרבה אפשר לבקש שדנה ושי יתערבו ויבקשו כטובה בשבילם שידאגו לנו למקומות מוזמנים גם בלי כרטיס אשראי. לדעתי, אם אף אחד לא מוכן להסתכן עם כרטיס אשראי (ובצדק) לוקחים את הסיכון, לא מזמינים מקומות מראש ורק מבקשים מדנה שתזכיר לאנשי הקמלוט שיש להם עשרה אורחים שמלווים אותם כמעט בכל ההופעות שלהם בשנה האחרונה.

MissPop

New member
זה באמת רעיון טוב....

אז מה לעשות להזמין מקומות או לא?

שימו ../images/Emo23.gif יש לי הברקה ../images/Emo124.gif

כל אחד יתקשר למוקד ההזמנות של הקמלוט בהרצליה ויזמין לעצמו מקום, הבנתי שעל מקום אחד או זוגי הם לא מבקשים כרטיס אשראי. נראה לי שככה נוכל לשמור לעצמנו מקומות.

MissPop

New member
וגם...

אולי נשים איזשהו שלט על השולחן או משהו שנדע לזהות אחד את השני

הזמנתי 3 כרטיסים על שמי

אפשר להזמין עד 5 כרטיסים בלי להשאיר מספר כרטיס אשראי כערבון
נדמה לי שמוקד ההזמנות פתוח עד 21:00 אז צלצלו והזמינו מקומות. אם עונה לכם מענה קולי תשאירו הודעה, הם מחזירים צלצול.

למעלה