היי חמודים

o C r A z Y o

New member
מה הקטע?

אם היא הולכת לקורס בחיל האויר אין מקום אחר שיוכלו לשים אותה... לא ימציאו מקום במיוחד בשבילה... עד כמה שהולכים לקראתה! ומה כל כך רע בעובדה?! למה את כל כך בטוחה??...

MaY1212

New member
מה רע בעובדה?

א. זה ממש ממש סוף העולם אבל ממש! זה לא ליד שום מקום! פשוט חור! ב. לא יתנו לרוני להתנתק מקרירה שלה להרבה זמן כי כדי לחזור הבייתה מעובדה צריך לעלות על טיסה במטוסים קטנים, מגעילים ומבאסים ורוב הפעמים הם מלאים עד אפס מקום.

perrinat

New member
כולה שבועיים טירונות

רב הבסיסים הם בסוף העולם
אחרי זה היא תשרת קל"ב

MaY1212

New member
אחרי שדיברתי עם אבא שלי...

הגענו למסקנה שרוב הסיכויים ישימו אותה או בקרייה או בצריפין... ניראה מה יהיה...

o C r A z Y o

New member
וואי.. איזה אטימות...

ברור שישימו אותה בקרייה או בצריפין או בשדה דוב או משהו כזה... אבל בשביל הטירונות- אם היא בחיל האויר- היא חייבת להיות בעובדה. פשוט כי אין בסיס אחר בשביל טירונות וקורסים של חיל האויר. גם אם יטיסו אותה במטוסים הביתה (מאיפה שמעת על זה??? אף אחד לא נוסע במטוסים. לא שמעת על רכבת?) או שיסחבו אותה על הגב.

MaY1212

New member
תתחיל להירגע ותתחיל לקבל דעות של אח

אחרים שדי מבינים יותר ממך, תלוי מה התפקיד שלה כי לא כל מי שנבחר לחיל אויר הולך לטירונות בעובדה! פיייייי קליטה קשה

o C r A z Y o

New member
אני לא מאבדת את השלווה שלי מדברים

כאלה... זה לא שווה את זה... בנות שלא הולכות לתפקידי לחימה הולכות לעובדה.. אלא אם כן היא הולכת ללהקת חיל האויר או משהו

מור תגידי מה את מע"צ?

מאיפה לך לדעת תכיוונים? צריפין זה 10 דקות נסיעה מהבית שלה היא חכולה להיכנס דרך שער ראשון- חומד אל תתוכחי על משהו שאת לא יודעת.

לא קשור..

ראיתם שמו את המיפגש בשער של תפוז בגדולל!!לכל מי שלא היה זה ההזדמנות שלו לראות את המיפגש!

טוב תאכל אותי! יודע מה? גם בלי מלח!

ורק שתדע שלא טעיתי..כתבתי לא נכון פשוט... ת"א וצריפין זה אותו מרחק מראשל"צ.. אבל מה לעשות שבתפוז אי אפשר לערוך את התגובה?!? ושאלתי את אבא שלי שהוא נהג מוניתתת! אז אני לא "מתווכחת על משהו שאני לא יודעת" ולא התווכחתי בכלל!!! ואל תקרא לי "חומד" או תתייחס אליי כמו לילדה בת 3! אתה כולה בן 22 ...אין בינינו הרבה שנים הבדל...אז אל תהיה גנסטר עליי.. יא משועמם! מה בן אדם בן 22 עושה בפורום רוני?? אין לך משהו מעניין יותר לעשות חוץ מלהיות בפורום של מישהי שקטנה ממך ב-3 שנים?!?

מור חמודה שתתבגרי דברי אלי .

דיברתי אליך בגובה העיניים. אל תגידי שאני דומה גנסטר . אז מה שאבא שלך נהג מונית יש דברים שאת והוא לא יודעים אם כל הכבוד לאבא שלך ולך. עכשיו ההסבר. יש בצריפין 3 שערים- 1- שער ראשון אם את מגיעה מרחוב ירושלים ואת ממשיכה עד הסוף את מגיעה לשער ראשון בצריפין. מהבית של רוני(אני יודע איפה גרה9 לוקח לה 10 דקות נסיעה. 2- שער יפו בית חולים אסף הרופא- אם את יוצאת מראשון לציון- לכיוון צומת בית דגן את פונה ימינה את ממשיכה כל הזמן ישר את מגיעה לשער יפו אם יש פקקים לוקח רבע שעה חצי שעה גג להגיע ליעד. 3- יש את שער ירושלים שאם יוצאת מרמלה ואת ממשיכה ישר לכיוון בית דגן את פונה שמאלה את מגיעה לשער ירושלים- פקקים לוקח רבע שעה חצי שעה גג. לגבי הגיל שלי אז מה יש פה את רינת מנהלת תפוז שהיא בת 23 אז מה?. בקשר לגיליים. אני לא רואה שום הבדל בין הגילייםאני מתייחס לבנאדם בפני עצמו לא בגלל הגיל. שבוע טוב

סליחה אבל אם אתה היית "בוגר" אתה

בכלל לא היית מתייחס לתגובות שלי ועוד כותב תגובה כזאת ארוכה... עוד אני צריכה להתבגר...פחחחח..בטח! משועמם,זה מה שיש לי להגיד לך,נקודה.

שוטר82

New member
חמודה אני לא נכנס איתך לויכוח

אבל יש לך עוד הראבה מה למודד

אה ואני לומדת בראשון..

ואני נוסעת לפעמים באוטובוס לת"א..מהביצפר.. אז אני כן יודעת כיוונים ושוב...אל תחוש עליי גנסטר כי אתה ממש לאא!! והנסיעה עצמה לוקחת 10 דק' בזמן שאין פקקים.. אז חשבתי שזה קרוב יותר...אז מה??

למעלה