היי חמודות

bloomy

New member
היי בננות!

שנים שלא הייתי...או יותר נכון שנים שלא כתבתי, אבל תמיד-תמיד עקבתי! (ועוד יצא לי חרוז
) כמו כולן, בגרויות, לימודים, הרבה הרבה לחץ ובלאגנים.... רק רציתי לאחל לכולכן חג מושלם ושמח הכי הכי שאפשר... וכמובן, לא לשכוח להמשיך לעקוב אחרי כל איזכור בנוגע לאורלנדו!!! ותמונה מאגניביסטית שמצאתי

T u r n e r 1

New member
אההה!

מה נשמע? אז גם את כאן בשעה כזאת בבוקר? פיוו חשבתי שאני היחידה... טוב בכל מקרה התמונה מושלמת (כמו כל התמונות שלו
) וחג שמח גם לך וגם לכולן

ChipiM

New member
לא את לא... בוקר טוב! ../images/Emo140.gif

אבל אני כבר עפה לקנות בגדים- כי זרקתי את כל אלו שקטנים עליי- שדרך אגב הם נורא לא משומשים (חחחחחח בקושי לבשתי אותם) אז אני ואמא הולכות לחדש תמלתחה!

bloomy

New member
וואלה...טוב, שהזכרתן!

גם אני עפה היום לקניות! לבזבז סופסוף ת'זיכוי ה-ע-נ-ק שיש לי בקסטרו!!!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gifפסח שמח../images/Emo41.gif...ל../images/Emo26.gif

עדי,לימור,אלינה,קארין,יסמין,שירה,שחר,דורית,יעל שרית, לריסה, עדי(יש 2 עדי?),מיטל,הדר,חן,דניאלה,זהר,שרון,שרון(המנהלת), jen10.......xMy imMortaLx -דניאל,מיכל(לא אני...)נוגה,נטלי,ענבר נועה וגילי!!!!..... חג
שמח...וכשר
לכולכן נשמות
... לא לשכוח לנקות את הבית
!!,חחחחחח..
לשתות הרבה תירוש
.. לקרוא את ההגדה עד הסוף..
לא לשכוח,להאכיל את ה
,את ה
,את ה
,את ה
,את ה
,את ה
,את ה
,את ה
--->>ומה זה קשור
קיצר
חג שמח וכשר לכווולם
(מקוה שלא שחכתי אף אחד!!)

נצל"ש..כמה שאני מאושרת...../images/Emo9.gif

למי שלא ידע, אני גם בפורום שרה"ט.. יש להם סקר(איזה סרטים שמחשחקים בהם "יוצאי"-שחקנים-שר בטבעות תרצו לראות...) ומה מוביל?(באחוזים)טרויה!!!!(יענטו עם אורלנדו בלום
)

T u r n e r 1

New member
אה כן? אני עכשיו

נכנסת לשם לראות.. ותודה
(על החג שמח) שיהיה גם לך חג שמח מתוקתי!

T u r n e r 1

New member
אוקי...

נכנסתי וראיתי וואו איזה יופי! אבל מי זה שון בין? מה גם הוא משחק בטרויה??

T u r n e r 1

New member
בורומיר?...

וואו בורומיר הוא גם חתיך (לדעתי) יו אז בטרויה הולכים להיות די הרבה חתיכים.. תחשבו על זה

איזה כיף!

מלא חתיכים ומתוקים בסרט אחד? איזה סבבה! אני חולה על זה ששיחק את בורומיר הוא כזה כוסון... אבל לא כמו אורלנדו... חחח..

ChipiM

New member
בושה! שון בין זה בורומיר ../images/Emo99.gif

חחח סתם ("בושה")... אני חולה על השחקן הזה ועל התפקיד שלו...
וד"א יש שתי מיטל, וגם חנוש !

למעלה