היי חמודות

Anwanis

New member
היי חמודות ../images/Emo25.gif

רק רציתי להגיד סורי שנעלמתי... אתן יודעות - לחץ, עבודות, הכנה לבגרויות, מסיבת סיום, פרוייקט גמר.... אז אני רוצה לאחל לכל מי שיש לה חופש (שלא כמוני!
...) שיהיה חופש נעים ומשמח ובטוח ו.... חג שמח! למרות שהחג מתחיל רק ביום שני אבל עד אז אני בטח אשכח / לא יהיה זמן / אני אהיה בצוות כתיבה זה או אחר / אני אהיה בסדנת אמנות בביצפר. אז: חג שמח!

elina002

New member
חג שמח גם לך, חופש גם לי אין

התיגבורים של בי"ס נגמרו אצלי רק אתמול כך שרק היום יצאתי לחופש... ויש לי את כל המיקוד של היסטוריה להגיש בתור עבודת הגשה וגם להתחיל את עבודת הגמר בפסיכולוגיה ולהתחיל להריץ חומר למתכונות ולבגרויות..... אז שיהיה לכולם חג שמח ותהנו בחופש... למי שלא צריך ללמוד הרבה....

ברוכה השבה!../images/Emo24.gif

למרות שאמרת שאת הולכת..
ותודה! חג שמח גם לך!
לי יש עבודה בספרות וטונה שיעורים בתנ"ך. אבל אני יעשה את זה בדקה ה-90 כמו תמיד, אז לא נורא...

חג שמייח../images/Emo161.gif

שיהיה לכולכן אחלה חופש ותנצלו אותו עד הסוף (זה לפחות מה שאני מתכוונת לעשות וברוכה החוזרת
שיהיה לך בהצלחה בבגרויות/סדנת אומנות או מה שזה לא יהיה

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאנשים../images/Emo46.gifתתעוררו../images/Emo70.gifמשעמם../images/Emo70.gif

דברו קצת!!!!!!!!!!!!!! משעמם לי!!!!! למשל....אממממ*חושבת...* על התמונה הזאת--------->> מה אתם חושבים עלייה? אני?:מתה להחליף מקום עם קיירה נייטלי...*מאוהבת*..

elina002

New member
לי נראה שיתפס לי הגב עד שאני אלך

לישון כי מאחורי יש את הארון שלי שעליו בדיוק תליתי פוסטר מאוד שווה של אורלנדו ופוסטר חמוד של אמינם ואני כל הזמן מסתובבת להסתכל על הארון אורלנדו כזה שווה!!!! מאוד הייתי רוצה להתחלף איתה! ולא מתאים לה שער כהה פשוט לא!

../images/Emo9.gifנצל"ש...דחוף ביותר!!

מי כאן גרה בירושלים(בטוח יש כמה!!)? מאיפה בי-ם אפשר להשיג פוסטרים של אורלנדו?

elina002

New member
אם את רוצה אני יכולה להשיג לך כמה

פוסטרים של אורלנדו יש לי כמה...

ThisIsJustME

New member
בואי נגיד ככה...

לא הייתי כועסת להתחלף ולהיות במקומה שם
ובקשר לצבע שיער שלה דווקא יפה לה לדעתי השחור

למעלה