היי חיברה

אשלונית

New member
היי חיברה

טוב אז אחרי ההתלבטות הגדולה אבא שלי קנה לי בסוף את ה 1945. אשמח לקבל מכם תגובות על המכשיר איך הוא וכאלה... אם הוא טוב והכל.. תודה, אש

ron20

New member
מכשיר מצויין ...

אבא שלך מבין עניין
...

lidor30

New member
כמה דברים

מכשיר מעולה בכלליות, חוץ מהמעבד החלש מעט והמסך הצהוב. בכל מקרה, שיתחדש ושיהנה ממנו

ron20

New member
לידור ... לידור ...

קבלה מכשיר חדש ... תן לה לשמוח ... כל הקטע הצהוב יצא קצת מפרופורציות,ולצרכים שהיא תארה המעבד ה"חלש" מספיק בלי להתאמץ. בסופו של דבר אם אני זוכר נכון התקציב היה 200-250$ למכשיר בסיסי. יש BT יש SDIO - בקיצור - תהני ממנו.

odedbarak

New member
אם כבר יורדים על ה 1940

כי לי יש אחד...
לאילו יישומים או פעולות המעבד הוא חלש ודרך אגב אני לא מבחין בשום צהוב במסך שלי...

lidor30

New member
מה אתם רוצים ממני?!

לא ירדתי על ה-1940 או משהו, כולה אמרתי מעבד קצת חלש ומסך צהוב (
כן, זה אמיתי).

mikeoreli

New member
קצת טאקט

זה מה שאנחנו רוצים. בכל מקרה בתקציב שלה, המכשיר הוא מעולה וייתן לה יותר ממה שהיא ביקשה. לגבי מעבד חלש, אני קצת ספק. אכן 266 מה"ץ אבל לפי בדיקות, ראו שהמכשיר עובד בסדר גמור והוא יחסית מהיר. ועם כל הכבוד לכל החבר'ה שיש להם פוקט פיסי חדשים, הקסיופיאה E200 שלי שיש לה סה"כ מעבד 206 מה"ץ עובדת טוב מאוד ומריצה כל משחק וכל וידאו וכל מה שאתם רוצים בלי בעיות, לכן אם אני מסתדר, היא תסדר אף יותר. בכל מקרה לאשלונית, תדחשי וברוכים הבאים לפורום.

מסך צהוב.

בתור בעל של 1940 כמעט 3 חודשים. המסך הצהוב לא מורגש למרות שהוא קיים (השוואה למיו של מישהו מהמשפחה בחושך). גם המסך שלי בפלאפון כחול וזה לא מפריע..
... בכל מקרה, המסך הצהוב זאת שטות אחת גמורה.

eliad_w

New member
לא יודע מה איתכם..

אבל אני מאד מרוצה מה 1940 שלי.. אני לא מבין מה אתם מצפים לקבל במחיר שלו.. מחשב על? לפי דעתי יחס העלות\פונקציונאליות שלו היא בין הטובים שיש ובשביל השימושים שאני עושה בו אני לא צריך יותר תכונות.. ומי שצריך יותר תכונות מן הסתם יצטרך לשלם יותר ולקנות מכשיר אחר.. ושלא יתלונן על ה 1940 מכשיר מעולה בשביל מה שהוא מתיימר להציע

ron20

New member
טוב, נראה לי שהבנו ... ../images/Emo3.gif

לידור כנראה לא זכר את השרשור שלפני הקניה, ופשוט רשם שתי הערות על ה 1940. בואו נסיים את הספור, כי נראה לי שלא הבנו את לידור... המכשיר הוא מכשיר מצויין, בטח בטווח המחיר הנ"ל ונכון יש מכשירים עם מעבדים חזקים מעט והיו דיבורים (מוגזמים) על המסך ה"צהוב". אני גם יודע שלידור חושב שזה מכשיר מצויין ולא התכוון לצאת נגד בעלי ה 1940 כי זה פשוט לא האופי שלו. בקיצור, אי הבנה קטנטנה שנבלעת מול המאמרים האיכותיים שכתב בשבילנו ותרומתו לפורום.

lidor30

New member
../images/Emo45.gif באמת אי הבנה

למי שלא יודע המחשב שלי היה מושבת שבוע ובזמן ההשלמה של השרשורים שהפסדתי כנראה פספסתי את השרשור הזה שירון הזכיר. סליחה אם פגעתי במישהו מכל סיבה

למעלה