היי.. חח

O L g i T

New member
היי.. חח

אני ומאי מנהלות פה ויכוח קטנטן, שהוא כזה: אני אומרת שמיוז יותר אלטרנטיבים מ-the mars volta בהרבה, והיא אומרת ההפך אני אומרת שאוריג'ין זה האלבום הכי אלטרנטיבי של מיוז, כי הרוב הגדול של השירים הכי אלטרנטיבים שלהם לקוחים ממנו, והיא אומרת שאבסולושן הכי אלטרנטיבי מה אתם אומרים? הכריזו על מנצח הויכוח היומי

Pipe Dreamer

New member
אני לא מכיר את the mars volta

אבל בנוגע לאלבומים, לדעתי דירוג ה"אלטרנטיביות" של מיוז מבחינה דיסקוגרפית הוא יורד, כלומר שואוביז הכי ואבסו' הכי קצת. כמובן שאני לא כולל את הולבאלו עם הבי סיידס שלו. למרות שאוריג'ין כולל שירים כמו סיטיזן, הייפר מיוזיק ומיקרו קאטס, שואוביז הוא הכי אממ, איך להגדיר את זה.. edgy? (יש מילה כזאת? מלשון edge קצה) זה האלבום שהכי קשה להתחבר אליו, הכי פחות נעים לאוזן בשמיעה ראשונה, והוא גם הכי מושפע מרדיוהד. שירים כמו אונו, קייב ושואוביז הם לדעתי הפסגה האלטרנטיבית של מיוז. מהצד השני, אבסולושן כולל בתוכו סאונדים מאוד חמים, שירים עם מבנים יחסית פשוטים ומעט מאוד יציאות שמזכירות את שואוביז (היסטריה וסמול פרינט). לסיכום, מי אלה the mars volta?

O L g i T

New member
דה מארס וולטה...

זה האלה ששרים את the widow ועכשיו יש להם שיר חדש בספרדית [שהוא ממש יפה] וקוראים לו l'via l'viaquez מסתבר שהם גם אלטרנטיבים אבל אין מצב בעולם שהם יותר אלטרנטיבים ממיוז.. [שמעת מאי?
] וגם אני חושבת שאבסולושן הכי פחות אלטרנטיבי, למרות שיש שם את B&H וסינג פור אבסולושן.. אחרי זה שואוביז, ואוריג'ין הכי אלטרנטיבי..

NiKi†a

New member
תראי,

אני לא מכירה את the mars volta. אבל בקשר לחלק השני, לדעתי אורג'ין הוא האלבום הכי אלטרנטיבי של מיוז.

normajane

New member
ממ

אני לא בטוחה שמיוז אלטרנטיביים בכלל... סה"כ הסגנון הוא די פופולארי וממוסחר, למרות שהם נמצאים תחת ההגדרה של רוק אלטרנטיבי. כמו שפרנץ פרדיננד אלטרנטיביים.

dirty boots

New member
אני אנסה לענות.

הויכוח הוא קצת אבוד מראש, כי אלטרנטיב זאת הגדרה הפכפכה, בדיוק כמו פופ. הרבה יגידו שפופ זאת מוסיקה שהיא פשוט פופולרית (מה שאני לא מסכים איתו, בפירוש לא) ואם ככה אז אלטרנטיב זאת "מוסיקת שוליים", משהו שאני גם לא בדיוק מסכים איתו, אבל יש בו משהו. אז לדעתי אין להקה מבין השניים שהיא יותר אלטרנטיבית, כי סך הכל יש להן את אותן מאפיינים מבחינת פרסום ומעבר לזה, זאת כבר דעה אישית. לדעתי הן אותו דבר בתחום. אוריג'ין יותר אלטרנטיבי לדעתי, כי באבסולושן יש מספר שירים שהם ממש לא בסגנון (אנדלסלי, רולד ביי סיקרסי) ופשוט... אוריג'ין יותר

Descendents

New member
מארס וולטה הרבה יותר אלטרנטיבית

מוזיקלית, מבחינת מסחור הם באמת יותר אנדרגרונד\אלטרנטיב

למעלה