היי =) חח שוב אני

2 כוסיות

New member
היי =) חח שוב אני

אז מה נשמע מה חדש? בטח שכחתם אותי =( חחח סתם שוב אני "נופלת" עליכם עם הבעיות שלי... חחח אז ככה... יש לי חבר עוד שבוע ואנחנו 3 חודשים ביחד רציתי להיפרד ממנו לפני כמה זמן אבל אל היה לי ת'אומץ, חוצמזה שאני אוהבת מישהו אחר שנתיים וחצי ואני לא יכולה להתרכז במישהו/משהו אחר חוץ ממנו =( אמא של ידיד טוב שלי בבית חולים ונשאר לה חודש לחיות (הוא גם ידיד של ילדה מעולם אחר) והכל ככ מעיק מה גם, שאותי עכשיו במצב קשה מאוד ולא מזמן היה לה דלקת ריאות ועכשיו היא נסעה לבית חולים =(

sh53

New member
ויייי הכל בבת אחת

בקשר לחבר שאת כבר לא אוהבת, צריך לומר לו את זה בנימוס ובעדינות. זה יהיה קשה לו, אבל מצד שני זה יגיע יום אחד לא? במילא הלב שלך כבר לא שייך לו ובמילא את לא תוכלי לאהוב אותו, אם הלב שלך שייך למישהו אחר וכל הזמן חושב עליו. רק דבר אחד - לפני שאת עושה את זה חשבי על עוד משהו. יכול להיות שתפסידי את שניהם. יכול להיות שתפרדי מהחבר הנוכחי, תנסי עם החבר השני והוא יאמר לך לא או לאחר שתכירי אותו תראי שהוא לא מתאים לך מבחינת האופי, ואז השאלה היא האם לא תרצי לחזור לראשון? אם התשובה היא כן, אז למה? האם בגלל שהוא היה לך באמת חבר טוב ושרצית אותו ורצית לבדוק את הפנטזיה לגבי מי שאת מאוהבת בו כבר המון זמן? (לפעמים לא שווה לממש פנטזיה, כי אפשר לאבד המון אנשים שאוהבים אותנו, ולפעמים ההפסד יותר מהרווח). שבי לבד ורשמי לך על דף את כל הדברים הטובים והלא טובים שיש לך בחבר הנוכחי. אם תראי שיש בו הרבה דברים שאת אוהבת אצלו, אז לא מסיימים חברות רק בגלל פנטזיה, כי לא תמיד פנטזיה זה מציאות ולא תמיד אנשים באופי מקרוב הם כמו אנשים שאנו מכירים מרחוק. לפעמים כשהם רחוקים מאיתנו, הם יותר נחמדים וקל להסתדר איתם. עצוב לשמוע שלאמא של ידיד שלך נשאר רק חודש לחיות, אתם בטח בין החבר'ה כל היום בוכים ועצובים וכועסים למה זה קרה לה, לא יודעים לתת תשובות לחבר ולא יודעים איך לתמוך בו כי הוא כל היום בוכה
אז רק תחבקו אותו ותהיו איתו, זה המון בשבילו. מאחלת לאחותך שתבריא כמה שיותר מהר ותרפא מהדלקת ריאות. מקווה ומאחלת שתשחרר מבי"ח כמה שיותר מהר.

הי כוסית ...

נתחיל פרה, פרה. את לא נופלת עלינו סתם .... אנחנו נהנים ושמחים לעזור! -לאן נעלמת כל כך הרבה זמן ? בנוגע לחבר, אם את לא מאושרת עדיף לא למשוך את זה הרבה זמן ולגרום לעצמך סבל ועדיף לסיים את זה מהר. אני בטוחה שאילו היית במקום החבר שלך היית נעלבת מאוד אם מישהו היה סובל בעוד שהוא חבר שלך אבל לא היה נפרד ממך כי אין לו אומץ... זה מאוד פוגע ומעליב וכמובן גוזל המון כוחות נפשיים... עדיף לחשוב תמיד חיובים ולעשות רק מה שטוב לך. אם את מעוניינת במישהו אחר אז לכי עליו , אל תאלצי את עצמך להיות עם מישהו שלא מוצא חן בעינייך. בנוגע לאמא של ידיד שלך שנמצאת בבית החולים, למרות שקשה לומר שהיא תחלים , תקוו שהיא לא תסבול הרבה זמן ותהיו תמיד עם הידיד שלכן כמה שיותר שלא ישקע בדיכאון . כל טוב , באהבה קרן !

enjoi butterfly

New member
שלום שלום ../images/Emo24.gif

תפלי אלינו תמיד....
אני לא יודע איך את נימצאת עם מישהו שאת לא אוהבת ואין לך כלום אליו ועוד 3 חודשים???? אני חושבת שאת צריכה להיפרד מימנו לא להשלות אותו סתם תגידי לו בדיוק וזה יפגע זה נכון אבל לפחות תרגישי עם המצפון נקי... ואני מאחל לידיד שלך שיהיה חזק כי זה באמת קשה לאבד כזה חלק חשוב מהחיים... את מה שכתבת בסוף לא ממש הבנתי אבל שתיהיה לאחותך??נכון? החלמה מהירה ושתרגיש טוב ושתחזור לעצמה כמה שיותר מהר...

מיצי...

תראו מי שמדבר.......*אהמ* סתם סתם.... לא משנה בטח גם לא הבנת... מה קורה איתך? איפה אתה? למה אתה לא מחובר?

למעלה