היי חזרתי

סיון b

New member
כשאני מחייכת, אז זה חיוך מכל הלב...

אנשים תמיד אומרים לי שנורא נורא כיף להיכנס למשרד ולראות אותי, עם החיוך היפה שלי... שזה מקרין החוצה, וזה נהדר. אז... זה חיוך אמיתי. לא ממש מבפנים. כי ממש מבפנים אין לי הרבה סיבות לחייך, אבל אני באמת תמיד נחמדה בעבודה, וזה לא זיוף.

rubber duck

New member
אני בטוח שיש לך המון סיבות לחייך

ולא רק בעבודה נכון שכרגע את עוברת משהו אבל זה משהו קטן לעומת כל הנפש הענקית והמדהימה שלך
שרון

rubber duck

New member
טוב אני חייב לזוז - עבודה

אחזור בלילה
להתראות סיווני להמשיך לחייך אורלי וסאני תמשיכו להיות מקסימות כאלו ולכל השאר אחה"צ טוב שרון

סיון b

New member
הי שרוני....

איזה כיף לשמוע את זה ממך.... תראה. האמת היא שבאופן כללי אתה צודק. לא רע לי בחיים. נכון שלפעמים אני מרגישה שהכל הולך אצלי קשה בחיים. שבשביל להגיע לזכרון אני צריכה לעבור באילת (מן דימוי שכזה), אבל נכון שבאופן כללי די בסדר. זה כנראה סתם התקופה שאני נמצאת בה עכשיו משפיעה על נקודת המבט. מתישהו העיניים יפקחו עד הסוף ויראו שזה לא סוף העולם. כנראה שהלב כרגע קצת עיוור.... אבל אתה צודק. תודה! סיון

אורלי_ל

New member
הונדה, (נחשי למה קראתי לך ככה)

זה עניין של גישה. וגם ציפיות. מקומן רק על הכרית (ולי אפילו אין כרית במיטה) קראתי משהו יפה בספר, ואל תתפסו אותי על הניסוח כי זה מה שזכרתי, "היקום שולח לנו מתנות, ואנחנו מצפים לקבל אותם בזמן מסוים ובמקום מסוים, ואם אנו לא מקבלים אותם כמו שציפינו, יש אכזבה." בעעע, איזה ניסוח.

סיון b

New member
איזה קטע...

מישהי פעם קראה לי ככה, ודווקא חשבתי שזה נחמד. משום מה עכשיו ממ שלא קישרתי....

סיון b

New member
כגודל הציפיות

(לא על המיטה), כך גודל האכזבה.... כל כך נכון מה שכתבת, אבל לפעמים זה בלתי נמנע....

למעלה