היי... חזרתי...

Galadriel 3000

New member
אוה... יהיה קצת קשה לשים תמונות

מאחר שהן במחשב השני... אה היה ממש יפה וענה על כל הציפיות. ניו זילנד היא כל מה שמספרים לכם (בתנאי שהוא טוב, ושלא מספרים לכם שמתהלכים שם אלפים וגמדים ואורקים והוביטים...) אה והבאתי לך אבן כזותי, אבל אני מבינה שכבר היה מפגש פורום? או וול, לפחות אני קיימתי את הבטחתי ::מיכלוש שלא מתכוונת להשמע מרשעת אבל יוצא לה בכל מקרה כי היא גרועה בלנסח דברים::

וואי זכרת?..

תודה רבה לך!! את יודעת למה החור באוזון כזה מפותח?.. בגלל הכבשים בניו זילנד שכל הזמן מפליצות. סתם לידע כללי. טוב... ספרי חוויות.

Galadriel 3000

New member
אוה... יהיה קצת קשה לשים תמונות

מאחר שהן במחשב השני... אה היה ממש יפה וענה על כל הציפיות. ניו זילנד היא כל מה שמספרים לכם (בתנאי שהוא טוב, ושלא מספרים לכם שמתהלכים שם אלפים וגמדים ואורקים והוביטים...) אה והבאתי לך אבן כזותי, אבל אני מבינה שכבר היה מפגש פורום? או וול, לפחות אני קיימתי את הבטחתי ::מיכלוש שלא מתכוונת להשמע מרשעת אבל יוצא לה בכל מקרה כי היא גרועה בלנסח דברים::

moran14h

New member
וואי מיכל!!!

איזה יופי שחזרת! אני לא מאמינה שלא אמרת לי! בטח גם ראית את שיבת המלך בלעדיי ,נכון?! כלבה! ,אני חיכיתי לך עד שתחזרי! וואי ,ספרי איך היה????? נכון ראית הרבה כבשים מפחידות והם עשו "ממממממממה"?

Galadriel 3000

New member
אה? מה עובר עלייך?

למה שתחשבי שראיתי את שיבת המלך בלעדייך! ראית איך הייתי מופתעת בסרט??? או שאת סתם צוחקת עליי כי את רעה?

moran14h

New member
צוחקת ...אבל לא עלייך

חחח את מזה לא מבינה בדיחות... חוץ מעבודה שראיתי את הסרט איתך אתמול גם כתבת את ההודעה הזאת אחריי שראינו אותו... מכך נובע שצחקתי.. פעם הבאה שאני אצחק איתך אני אכתוב לך הערה קטנה בצד,טוב?

OB4ever

New member
יו!!!!!!!!!

ברוכה השבה!!!!!!!! התגעגעתי!!! איך היה?? מה עשית???? תמונות בקשה...

LiNKiNPaRKiT

New member
וואי!!! התגעגתי:)

איך היה? אצלנו היה קשה בלעדייך...חח..:) ותביאי תמונות!!!!!!!

Galadriel 3000

New member
תמונותים...

הממ... בוא נראה אם אני יודעת איפה הן... אוך אני לא יודעת איפה הן! אני אצטרך לשאול! ::עושה פרצוף אמיץ:: אבל לא בשעה כזו...

היי!!!

מה נשמע!? טוף שחזרת!!! את יודעת, את ממש ותיקה כאן! ממש ממיסדי הפורום! (אל תשאלי למה אני אומרת את זה....
)

פרפר15

New member
ברוכה השווה איך היה ספרי הכלללללללל

הלכת בדרכי שר הטבעות (היית בניו זילנד נכון?)

Galadriel 3000

New member
כן כן...

רק שלא הלכתי "בדרכי שר הטבעות", אלא הייתי בכמה מקומות, שביניהם אייסנגארד (יענתו האתר צילום. אם זה לא היה מודרך אני מזה לא הייתי מזהה! אבל הוא הוכיח לנו שזה המקום: "אתם רואים את הגבעה הזו? אז זו הגבעה הזאת ששם.") וגם איפה שהם רואים את האוליפאנטים בשניהצריחים, וגם הייתי בוונאקה (שתי הראשונים הם בגלנורקי(שם יפה, אה?)) שהבנתי שצילמו שם חלק מריונדל... והייתי בכל מיני מקומות נחמדים גם שלא קשורים לשרטבעות.

ThisIsJustME

New member
איזה מגניב ללללללך וואי

אח שלי הייה בניו זילנד לפני כמה שנים, זה אחד המקומות הכי יפים שייש הוא אומר וגם ככה זה נראה לפי התמונות המדהימות שהוא הביא.

למעלה