היי חזרתי

Edubite

New member
היי חזרתי../images/Emo9.gif

אתמול הייתה הרכיבה שלי אחרי ח-ו-ד-ש! איך תפוסים לי השרירים!! אלוהים! וגם רכבתי אם המגפיים החדשות שלי ( אני מנסה להגמיש אותם לקראת תחרויות) אז זה גם לא היה הכי נוח בעולם כפי שאתם מתארים לעצמכם.. טוב אז השאלה שלי היא: איך החורף הצליח להשפיע עד כה על החווה שלכם? על הסוסים ? על המנאז? עלייכם בכלל??

ברוכה השווווה../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

ולשאלה שלך:
החורף משפיע על זה שמתבטלים מלא שיעורים/תחרויות
הסוסים הרבה יותר משוגעים
וזה מעצבן.
קר ומגעיל, ולא כייף לרכב ככה.
הסוסים לפעמים לא יוצאים לחצר כי יורד גשם וקר ונשארים בתאים, ואחר כך הם מלאים אנרגיות וזה משפיע על הרכיבה.

ברוכה השווווה../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

ולשאלה שלך:
החורף משפיע על זה שמתבטלים מלא שיעורים/תחרויות
הסוסים הרבה יותר משוגעים
וזה מעצבן.
קר ומגעיל, ולא כייף לרכב ככה.
הסוסים לפעמים לא יוצאים לחצר כי יורד גשם וקר ונשארים בתאים, ואחר כך הם מלאים אנרגיות וזה משפיע על הרכיבה.

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifדבר ראשון! ברוכה השבה!!../images/Emo24.gif

איך החורף הצליח להשפיע עד כה על החווה שלכם?
על החווה.. התבטלו השיעורים מרביעי ועד היום אני משערת...
על הסוסים ?
פפפ.. אין לי שמץ..
על המנאז?
מוצףףף!!
עלייכם בכלל??
מבאססס!!

שלום../images/Emo41.gif

ברוכה השבה... טוב תשובות...
החורף משפיע על החווה שלי בצורה מעצבנת כי מתבטלים שיעורים..
בימים הראשונים שירדו גשמים הם היו קצת לחוצים כאלה והם פחדו לעבור ליד השלוליות
המנז' פשוט מוצף....
עלי בכלליות זה סתם גרם למצב רוח גרוע...זה לא כיף שמתבטלים השיעורים...

S H I L G I

New member
זאת רק אני או ש..

הבחורה מאחורה [URL='target=_blank']ממש[/URL] שמנה!

ברוכה השבה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

יאווווו סוף סוף! תתחדשי על המגפיים! החורף השפיע, בוטלו שיעורים , מנאז' מוצף ובוצי, סוסים מטורפים...חח עליי לא ממש השפיע חוץ מהעובדה שאני קופאת ברכיבה! אפילו שאני לובשת סוודר+גופייה+חולצה+ עוד משהו מחמם! נו איך היה?? ספרי!!!! למרות שהתכתבנו טיפה באייסי מזמן ואמרת שכייף...חחח

אז ככה....(בחוות נועם שבנצר)../images/Emo80.gif

החורף לא ממש משפיע כי יש מנז' מקורה, אבל זה משפיע בגלל שבערב נעשה נורא קר. לא נראה לי שזה ממש משפיע על הסוסים, יש קובנים לסוסים שצריכים, חוץ מהעובדה שהם לא משוחררים במרעה בגלל הגשם שום דבר אחר לא משפיע עליהם. המנז'ים שהם לא מתחת לגג בוציים והמנז'ים של הדרסז' מפוצצים מים , אפשר לעשות שם שיעורי שחיה או רכיבה על סוסני ים. עלי זה לא משפיע חוץ מהעובדה שצריך להביא מלא סווצ'רים.

Unreachable

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

חורף. מממממ... זה משפיע מאוד. הסוסים תקועים כל היום בתאים ואחר כך הם מפוצצים באנרגיות המנאז מוצף אבל לרוב זה לא משנה אני שונאת ת'חורף. כפיר שונא ת'חורף. אני שונאת מה שכפיר שונא (למרבה המזל זה הרבה דברים)

למעלה