היי חזרתי!!!

חבי

New member
היי חזרתי!!!../images/Emo24.gif

יש לי כרגע איזה מחשב (מכשף) חילופי עד שהטרנטע שלי יתוקן... אז מ´נינים? גם אם אני לא כותבת אני תמיד עוקבת וקוראת ומתעדכנת... בקיצור כמו שכבר נאמר :" חברים הם כמו כוכבים, גם אם לא רואים אותם יודעים שהם שם..." האחות הגדולה (אבל באמת גדולה...
) צופה בכם... אני צריכה לעדכן אתכם בכמה חוויות והגיגים אבל אני חייבת לרוץ עכשיו (לרוץ? אני?! שאני אוריד 100 קלוריות? נו, טוב...תסמכו עלי שאני אשלים את החסר) אז אני מקווה שיותר מאוחר... ביי בינתיים ונשיקות -
- חבי נ.ב. עופריקו!!! איפה יש עלי תאנה במידות גדולות??? לא מצאתי ב"מתאים לי" וגם לא ב"עונות"... כנראה שהכל כבר נחטף

עופר 123

New member
ברוכה השבה.....

אם אין עלי תאנה, אז אפשר להסתפק גם בעלי גפן (ממולאים, כמובן !!)
חוץ מזה, אני בטוח שיש בנמצא עלי תאנה במידות גדולות. אדם וחווה היו שמנים, הלא כן? שלך, מערער על אמונות תנ"כיות רווחות,
עופר

חבי

New member
לדעתי...

אנחנו צריכות עצי תאנה ולא עלי תאנה...
. האמת היא שבגלל שממילא קשה לנו להסתיר אז אפשר במקום עלי תאנה לקנות ביקיני בחנות למידות רגילות...
, ואם את יודעת לאכול טוב והרבה (כמוני, למשל) תילבשי את הביקיני מהשנה שעברה. זה ישיג את אותו האפקט. הבעיה היא שאולי זה יפה (בעיניך ובעיני הגברים כאן) אבל זה ממש לא נוח (לי ולציבור הנשים...),
(ותאמין לי שזה לא פשוט לי להידחס לבגד-ים שלי משנה שעברה...
) חבי

ב ר נ ד ה

New member
ואם בתנ"ך עסקינן......./images/Emo63.gif

אני מניחה שעל הפרשנות הבאה לא תערער...
קראתי באתר של הטכניון כי בנות הפורום משתייכות לשבט אשר. להלן הציטוט מהאתר : יעקב מברך את אשר (בראשית מט20) " מאשר שמנה לחמו, והוא ייתן מעדני מלך ", ומשה מברך אותו (דברים לג24): " ברוך מבנים אשר, יהי רצוי אחיו, וטובל בשמן רגלו ". נראה ששניהם התכוונו לאותו דבר: יעקב בירך את שבט אשר שיהיו בו בנות שמנות ויפות, שראויות להינשא למלכים; ומשה המשיך את הרעיון, ואמר שכל הבנים בישראל יברכו אותו וכל אחיו השבטים ירצו בו -- בגלל הבנות היפות שיהיו בו....... אז לכל מי שחיפשה את השורשים שלה....את משבט אשר. ואתם אוהבי השמנות...אתם כנראה המלכים
ברנדה מפסוקו של יום

למעלה