היי, חזרתי עם תמונות מהופעה אחרת 28.11.08

michali36

New member
היי, חזרתי עם תמונות מהופעה אחרת 28.11.08

לבונטין 7, רם אוריון על הגיטרה. שוב, בלי יותר מדי פלאש והפעם חשוך יותר. הפעם היתה הופעה מעולה ברמות, כיף, עמידה, בלי סדרנים קשוחים, אווירה חופשית. הוא שר שירים מהאלבום הבא, השיר שאתגר קרת כתב ועוד אחד. נחמד לראות איך הזיעה מתפשטת בהדרגה. הוא עבד קשה! הופעה לדוגמא. רשימת השירים מצורפת.

michali36

New member
תמונה חמישית אמיתית

כי החמישית הקודמת זהה לשלישית וסליחה על הבלאגן!

אין פה תמונה :(

איזה יופי שאת פה, תמונות שעושות נעים :) אהבתי את זו עם העיניים העצומות, ואת העוויות הפנים תודה! כייף לך שהיית ונהנית בקרוב אצלי... מקווה שתצרפי את הפלייליסט אהבת את השירים החדשים?

ואוו, הופעה מעולה

אני רואה ש"אני חופשי" ו"בחוץ" כבר נמצאים בכל פלייליסט, מעולה! באמת שירים נפלאים שייחצנו מצויין את האלבום החדש את "חופשי" אפשר אפילו להשמיע ברדיו..... הוא מצויין בתור סנונית ראשונה לא? באופן אישי אני מאד מתגעגעת לראות אותו מבצע את "ג'נטלמן" תודה על הפלייליסט ועל כל התמונות, ויום נפלא!

michali36

New member
השירים החדשים נשמעים מעולה,

עוד לפני שהתרגלתי אליהם. דווקא ברדיו לא יצא לי לשמוע אותם. באיזו תחנה? (אני על 88). היתה באמת הופעה נהדרת, נהניתי מאוד וגם להעלות את התמונות כאן ולהיזכר... יום מקסים!

עד כמה שידוע לי עדיין לא משמיעים ברדיו,

כתבתי רק שאפשר להשמיע את "חופשי" ברדיו לעומת "ג'נטלמן" , "בחוץ" שהם בעיתיים יותר... ושלדעתי הוא מתאם להיות הסינגל הראשון מקווה שבקרוב! יוו, זה מרגש דיסק חדש!

למעלה