היי , חזרתי גם אני ...

היי , חזרתי גם אני ...

נראה שפקד את הפורום גל של חזרות. אתמול הייתי ממש על הפנים , החבר שלי נפרד ממני , זה הסיוט הכי גדול כמישהו קם ועוזב כשאתה עדין אוהב אותו הכי שבעולם ... והקטע העצוב שנתתי לו הכל .. וויתרתי על הקשרים שלי עם החברים שלי למענו .. והפעם לא היה לי מצנח בשביל נפילה חלקה... אבל אתמול גם קרה משהו נחמד , קיבלתי הודעה מהפורום שלכם שמישהו נזכר שביקרתי כאן וקורא לי לחזור ... איזה חמודים... ביקרתי בפורומים אחרים ושם לא ממש התקבלתי בשמחה .. לפעמים ההודעות שלי נשכחו והיה לי מזה חבל כי כתבתי דברים נחמדים , בכל אופן ,אני ממשיכה לי לכאוב על האובדן של האדם שמאוד אהבתי .. ובאמת שרציתי להשאר איתו ...אין לי מושג איך זה נגמר הוא לא אמר לי אפילו למה , פשוט הלך .... כל כך רע לי ...

2 כוסיות

New member
אויי..

יש לי דבר אחד להגיד לך:
אל תדאגי.אני יודעת כמה שזה קשה ואני לא יגיד לך תעברי הלאה כי אני יודעת בעצמי כמה שזה קשה... שמחה שחזרת לפורום... ואני יגיב ואתייחס אליך תמיד חמודה! חבר זה לא הכל וגם אם את אוהבת אותו.... הוא יבין שהוא איבד אותך וכמו שיש ת'מישפט: אתה לא מבין כמה האדם חשוב לך עד שאתה לא מאבד אותו את תראי שזה ככה גם אצלו... דאג כמה זמן היתם ביחד? ואל תתבאסי ממנו תמיד יש דברים גרועים יותר ואת תעברי את זה בלי באסה! ואני פה בשביל לעודד אותך ושלמח אותך!

Maybe Its Me

New member
איזה לא נחמד ../images/Emo10.gif

נכון, זה לא נחמד שעוזבים.. חבר נפרד.. קטע באמת עצוב
מה שאת צריכה זה
אחד גדדדווול ממני!
אמממ.. תראי, זה הרגשה רעה,אכזבה,כאב..
אבל צריך להמשיך.. את עוד תתאהבי אלפי פעמים ותאהבי ותהיי אהובה אז לא לדאוג זה לא סוף החיים
פשוט תמשיכי עם תקווה! (חח ועלה זה הכינוי שלך!)
אז יאללה תמצאי את התקווה והיי אופטימית
ממני, לאה

sh53

New member
נראה לי שאת זקוקה ל../images/Emo24.gif אז קבלי

מצטערת כל כך לשמוע שנפרדת מהחבר אתמול, זה עדיין כל כך טרי בלב, כל כך כואב, כל כך המון זכרונות, כל כך הרבה אהבה שקשה (וגם לא רוצים) לשכוח, אבל אם הוא אפילו לא אמר לך למה הוא נפרד ממך (קצת נימוס צריך לא?), אז נכון שזה קשה, ונכון שברגע זה אולי את לא רואה את זה כי עדיין את מאוהבת ומאוד פגועה - אבל אולי מגיע לך מישהו יותר טוב ממנו? אני בטוחה ששמעת את המשפט הזה מיליון פעם, אני גם בטוחה שאת לא רוצה לשמוע את המשפט הזה עכשיו, אבל אני אומרת לך אותו כדי שתמשיכי הלאה, כדי שתהיי עם הפנים לעתיד ולא לכיוון העבר - מקום בו היית עם מישהו שנפרד ממך ואפילו לא טרח להגיד לך למה
את מוזמנת להצטרף אלינו בכיף, אני שמחה מאוד שהצטרפת אלינו, אם יכאב לך ותרצי לפרוק מהלב - את מוזמנת בהחלט. את יכולה גם להכיר פה המון אנשים נפלאים - חברי הפורום הנפלאים
, שתמיד מוכנים להקשיב, תמיד מוכנים לתת מילה טובה או עצה מקסימה - תמיד הם פה בשביל כל אחד ואחת, ואני בטוחה שגם בשבילך הם יהיו כאן. אז ברוכה הבאה

תודה רבה כולכן !!

גם לכן מגיע חיבוק ממש ענקי ממני ... בינתיים בכל פעם שאני עוצמת עיניים אני רואה אותו מולי לוחש לי בואי נחזור... ואני חושבת שיקח לי מלא זמן להתגבר , היינו הביחד חצי שנה... ונפרדנו פעמים וחזרנו רק פעם אחת לפני חודשיים, אני אביא אליכם משהו שכתבתי בפורום אחר עליו על הפרידה כי היא קרתה אתמול ורשמתי בפרום אהבה בגיל ההתבגרות ולא ממש הגיבו לי (תאמת גם לא היה כל כך על מה ...) חוץ מזה אני חושבת שהגעתי למקום הנכון ... ואל תדאגו עוד מעט אני אחזור לאיתני ואתם תיכרו בחורה מצחיקה שאוהבת לעזור זה רק עיניין של זמן...

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif

קודם כל, קבלי
של
. דבר שני, ה יעבור, כמו שכל דבר עובר, אנחנו נעזור לך להתגבר. דבר שלישי, אני לא זוכרת אותך, אולי באת לפני, אבל עדיין ברוכה השבה
אני יכולה להבטיח לך שפה כולם יתייחסו אלייך ולהודעות שלך
זה פורום נפלא
אולי בין הפורומים הכי נפלאים בתפוז. ברוכה הבאה למשפחת "613"

למעלה