היי חזרתייי

היי חזרתייי

אולי אתם לא מזהים אותי...פעם נקראתי Dark Magician היום אני Evangelion unit 01 או בקיצור EVA01!!! ויש לי כמה בשורות טובות עלינו ואני מקווה שלא בשרו אותן כבר... זה עדיין לא בטוח, אבל לפי פורום סרטי DVD הטרילוגיה הישנה של מלחמת הכוכבים תצא ב2004, זה לא בטוח, ואני מברר את העניין ברגע זה! עדכונים בהמשך!!!

Lu Tze

New member
ברוך בואך.

כפי שאתה רואה, הפורום נהיה קצת יבש בימים אלה אז תרגיש חופשי לתפוס כיסא ולהנות מהשקט. אגב, נעמה, מה עם איזה theme week כדי לעורר את הפורום?

Padme Amidala

New member
ברוך השב!!! ובקשר ל- theme weeks

אז קודם כל, ברוך השב!
אני מאוד מקווה שאתה צודק!! זה יהיה פנטסטי אם הטרילוגיה תהיה מוכנה כבר בשנה הבאה ולא נצטרך לחכות עוד שנתיים!! בקשר ל- theme weeks- עשינו בפורום שבוע שמוקדש לכל דמות ולכל סרט. הפורום באמת יבש לאחרונה, אז אם יש לכם משחק או רעיון לדיון שיעורר אותו, אתם תמיד מוזמנים לשתף אותנו! אם יש לכם רעיון לtheme week שלא נעשה בפורום תשתפו אותי ואני אשתדל לעשות את זה ולמצוא חומר...

הבטחתי-קיימתי!!!!

יש שמועות שהטרילוגיה תצא ב2004 וזה מעצצצצצצצבן... אבל מה לעשות-עד שאין הודעה רשמית מג'ורגי לוקאס אז אין יציאה ב2004. ולהודעה משמח יותר: הפרומו של CLONE WARS יצאאאא וניתן להורדה ואני גם מוסיף שרשור של תמונות ובינהן גם של יודה שנראה מצצצצצחיקקקקקקקק. -צפייה נעימה!!!- SeeYa

Lu Tze

New member
אוי... הבחור נראה כמו סבתא שלי.

במיוחד התמונה ה-1.

למעלה