היי חדש

rock lee

New member
היי חדש

אני אציג את עצמי אם תמליצו לי על להקות פאואר טובות בנתיים שמעתי EVERGREY Edguy sonata arctica dragonforce תמליצו על עוד

ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

להקות מצויינות שעוד לא הזכירו: Blind Guardian Helloween ולא בדיוק להקה - Avantasia

rock lee

New member
אפשר לקנות אותם בארץ או שאני פשוט

אוריד אותם? ממילא אני לא שוחה בכסף =X

בהחלט אפשר לקנות

באתר של Raven יש מגוון רחב של אלבומים של פאוור ושל מטאל בכלל, וגם בלא מעט חנויות בארץ (אנחנו עוד לא במצב שיש בגרמניה, פינלנד או אירופה בכלל - אבל אנחנו מתקדמים) - אם תספר לנו מאיפה אתה (
) נוכל לתת לך אפשרויות ממוקדות יותר. ואגב, בפורום הזה (ובכל פורומי תפוז בכלל) אסור לדבר על הורדות לא חוקיות למיניהן, כך שהשאלה אם להוריד לא רלוונטית...

Musta Susi

New member
כיהם לא בדיוק להקה

גם Janne Warmen הוא לא בדיוק להקה. הוא רק לוקח אמנים מלהקות אחרות (Timmo Kotipelto, Kimberly...)

Musta Susi

New member
את לא מכירה את יאני וורמן?!?

אליל הקלידים הבלתי מעורער המוכר לכולנו מ C.O.B (או שלך אולי לא)? ממש בורות
אז זהו, שהוא פתח קריירת סולו לפני כמה שנים והוציא עד כה Zwei אלבומים (מתי כבר יגיע השלישי
). והוא גם שיתף בפרויקט שלו אמנים אורחים כמו Timmo Kotipelto(הסולן של Stratovarius חסר למי שלא מכיר)ו Kimberly Goss מסינרג'י(Sinergy), שם מככב Alexi, הסולן של Cob, כגיטריסט (ד"א, לפי מה שהבנתי הוא וקימברלי נשואים-איזה סקופ!)

Musta Susi

New member
ברוך הבא איש!

Blind Guardian-מלכי גרמניה פינלנד שולטת Sonata Arctica Nightwish Children of Bodom(סוג אחר של פאוור אבל לא משנה) Celesty Stratovarius Dreamtale ועוד כמה שלא מפינלנד אבל שולטות בכל זאת: Rhapsody Luca Turilli Angra Masterplan Magic Kingdom

McBlack

New member
הם לא פאוור../images/Emo11.gif

או שאני טועה וזה לא מה שהוא ביקש?

Musta Susi

New member
...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הייתי צריך לקצץ קצת כדי שזה יכנס בגודל אבל מקווה שזה מספיק אמין

McBlack

New member
לא היית צריך לקצץ, היית צריך להעביר

לפורמט JPG, זה מקטין פי 10 (ואפילו יותר) את התמונה. ומוזר
כל הזמן תיקנו אותי שסימפוני הם לא פאוור... טוב, וואטאבר...

Musta Susi

New member
OOPS../images/Emo70.gif

אבל תודה שאמרת לי פשוט לפני זה הייתי מקטין את איכות הצבעים ל256. מרווה שחידשתי לך בקשר אליהם

McBlack

New member
האמת, קצת, אבל אני לא סומכת יותר מד

י על אתרים כאלה. בכולופן, תוכל לצרף לינק?

למעלה