משההההההההה זאת לוטם חח ברוך הבא!!!
G Girl In The Box New member 10/9/06 #24 כן אבל החלפתי אותו כי הוא היה מעפן ממ..בביצפר בסדר איך אצלך?
L LucyMeow New member 10/9/06 #22 ../images/Emo55.gif ברוך הבא. ^^ הבן הרביעי[?] בפורום!@$!@!%@ הימ זה טוב, הימ זה נהדר, בואו נשמע הימ עד ש.. ש.. לא יהיה לנו יותר כדימ? ._. |בורחת בצווחות אימה|
../images/Emo55.gif ברוך הבא. ^^ הבן הרביעי[?] בפורום!@$!@!%@ הימ זה טוב, הימ זה נהדר, בואו נשמע הימ עד ש.. ש.. לא יהיה לנו יותר כדימ? ._. |בורחת בצווחות אימה|
L LucyMeow New member 11/9/06 #35 ../images/Emo55.gif כן, נו, תביא את חברים שלך. יש לנו עכשיו מצבע "חבר מביא חבר" מי שמביא חבר מקבל.. אממ.. סגידה. ._. @_@ ^^;;;;;; אה, כן, בצפר, ביי. ><
../images/Emo55.gif כן, נו, תביא את חברים שלך. יש לנו עכשיו מצבע "חבר מביא חבר" מי שמביא חבר מקבל.. אממ.. סגידה. ._. @_@ ^^;;;;;; אה, כן, בצפר, ביי. ><
D danduuu New member 11/9/06 #36 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאין עלייך לוסי! מה היינו עושים בלעדיי ההצחקות שלך כפרעלייך
L LucyMeow New member 11/9/06 #37 ../images/Emo55.gif כן הא? ../images/Emo98.gif מה הייתם עושים בלעדיי? ממממממה?@!$?!?%!#?!% הייתם כאלה יבשים. כפרעלייך~
../images/Emo55.gif כן הא? ../images/Emo98.gif מה הייתם עושים בלעדיי? ממממממה?@!$?!?%!#?!% הייתם כאלה יבשים. כפרעלייך~
L LucyMeow New member 12/9/06 #39 ../images/Emo55.gif|אונסקבוצתי|../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo55.gif|אונסקבוצתי|../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
D danduuu New member 11/9/06 #33 היי משה נעים להכיר אתהה אממ מוכר לי מאיפשהו..השם שלך והמקום שאתה גר בוו משום מהה מוכר לי ברמות סתם כי אני אוהבת להציק לו
היי משה נעים להכיר אתהה אממ מוכר לי מאיפשהו..השם שלך והמקום שאתה גר בוו משום מהה מוכר לי ברמות סתם כי אני אוהבת להציק לו
P poison butterfly New member 12/9/06 #40 נחמד (עוד בן לחמולה ../images/Emo3.gif) ברוך הבא אני אופק בת14