היי, חדש

איזה אוירה יש בארץ?

אבל אין לי כוח להיכנס לזה.. אני פשוט לא אוהבת את האוירה והתרבות בארץ בכלל! אבל כל אחד ודעתו.

lol lypop

New member
../images/Emo13.gif

Ron (girl) , 16 canada, vegetarian, democratic..and dunno hat you would call my case of belife

eynav16

New member
היי ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני עינב בת 16 וחצי מברזיל...משהו כמו 8 חודשים פה אבל מתוך זה חודשיים בארץ... הייתי גם באנגליה בינואר שבוע בערך...בלונדון וBrayton וישנו אצל משפחה ליד בראיטון

daphnadk

New member
../images/Emo24.gif

ברוך הבא אני דפנה 14 וחצי ואני חצי שנה באיטליה (למרות שאני לומדת בבצפר בריטי) וגם אני מתוסבכת בהחלטות איפה לגור ועם מי

d a p h i

New member
Welcome

im Daphna, 16, CT usa. forgive m porly written english, im having truble b/c of slight lerning disabilities even though my spoken english is very good and its gotten better sense we moved almost 2 years ago. tell about ur self...wat do u do in ur day? where did u go to school? i also miss Israel quieta lot. do u have aim or msn?

faland

New member
היי

ברוך הבא איליה בן 17, קומוניסט, אתאיסט, קנדה

AnnabeI Lee

New member
הו אני צופה ויכוח עתידי על פוליטיקה

ראדיקלית. נו אז איליה. מה הטיעון לקיום הואן גארד?

ברוך הבא...

אני נתי, מברגן
where the sun always shine ואני חייב להגיד שבן אדם שהמשפט הראשון שבו הוא מציג את עצמו הוא "אני טבעוני, אנרכיסט ואתאיסט" יוצר רושם שהוא יותר מפוצץ מילים בשביל הרושם והיחס מאשר באמת מאמין ועומד מאוחרי התארים האלו. לא שאני חושב שאתה כזה, רק שתדע איזה רושם את יוצר. יצאתי מגעיל כבר שהודעה הראשונה שלי אליך... נו מילא. אתה בכל מקרה לא שם על מה שאני חושב. תעשה חיים בפורום!

אה, כן...

המטרה של זה היה כי זה הרבה יותר פשוט להשתמש בהגדרות שמסבירות המון בכמה מילים מאשר להתחיל לתאר את כל מה שאני מאמין בו... שלושת המילים האלו מן הסתם הסבירו עלי הרבה יותר מכל מה שהייתי מצליח לכתוב בספר של 500 עמודים...

למעלה