היי! חדש פה!

היי! חדש פה!

פורום חדש שלום!! קודם כל, לא מצאתי עליכם פטור מתופעת ה-ג-פ-י-ל-ט-ע, הלו(א) הוא הכינוי שלי ועם כל מה שנלווה לו (מי שראה אותי בפורומים אחרים יודע על מה אני מדבר וגם מי שלא יתחיל לדעת, מואאאהה). אז אני שמח לפתוח פה עוד סניף כזה של נוכחות, וטוב לדעת שאני מתרחב מפעם לפעם (אבל מבחינה גופנית אני דווקא מרזה). אמממ איך אפשר בלי תמונה? פרטים עלי: אני לא אומר מאיפה אני כי זה גם ככה לא משנה - אני יכול להיות נוכח בכל מקום (Omnipresent).יש לי מדים יפים של חיל האוויר ותחבורה ציבורית חינם. טוב נו, אני מנתניה, מודה. חייל כמו שהבנתם. משרת בדרום הרחוק - ביסנ"מ. ו........אקנח במסנג'ר? כן - [email protected]. נכנסת לי רגילה עוד שבוע.. והיא רגילה של שבועיים! (כי זה ביחד עם הדממה) איזה כיף!! I'll be back...

On My Own l

New member
חיים ורודים יש לך../images/Emo8.gif

רגילה של שבועיים?!?! הלוואי ולי היה יום אחד של חופש! טו נו, מגיע לך - אתה משרת בחור
ברוך הבא לפורום!

אני ב-9א' אם זה אומר לך משהו, תבוא

....אבל רק מאמצע אפריל אני חוזר לבסיס היהיייי... חופשה בת 17 יום !! איזה יופיייי

orrr18

New member
איכס! כמה נתנייתים יש פה... ../images/Emo5.gif

חח.. סתאאאאאאאם!
וולקאם קולמאן..
אני אור, וגם אני מהעיר המטונפת שלך...
תהנה פה, ובלי לעשות בעיות כן?

GrimBoy

New member
עוד נתנייתי משובח!

ברוכים הבאים לצוות... גמ'ני מנתניה, אל תרגיש רע עם עצמך חחחח

wiseman19

New member
ברוך הבא! :) גם אני מנתניה!

אבל רק בסופי שבוע וקצת באמצע שבוע שיש זמן :)

white star

New member
../images/Emo54.gif עוד אחד מנתניה?!

דייב, חשבתי שאתה יותר מחסל ילדים מאשר עושה אותם לאנשים... בתם בתם
ברוך הבא

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif גפילטע ;]

אז בהקשר לגפילטע או קניידלע ברור שקניידלע.. מעבר לזה, אני מכירה אותך.. שנינו מנהלים באיגי ;] ואתה אצלי במסנג'ר חח ברוך הבא, באמת הגיע הזמן שתגיע גם לכאן להראות נוכחות! תהנה פה ;] ~כוכב~

M KO

New member
../images/Emo15.gif אחח הג'ובים של היום...

הלוואי עליי הדממה ו/או רגילה... אחרי זה נדבר על כמה
אהלן, ברוך הבא לפורום =) ראיתי הודעות שלך גם ב'גאווה צעירה' וצבא וגאווה'...
קטן ממני ~~~>
M _ KO

למעלה