היי..חדש פה..

אוR

New member
היי..חדש פה..

היי לכם אם הייתי יודע שהפורם הזה קיים הייתי נרשם ממזמן.. רובי וויליאמס הוא אחד הזמרים הגדולים בעולם..אבל יש משהו שמעצבן בארץ..כל הזמן קוטלים אותו שמתם לב לתופעה הזאת??..אני לא מבין למה, זה לא שהוא עוד זמר ממוסחר או משהו כזה.. חבל שזה ככה..כי אם היו לו יותר מעריצים בארץ אני מאמין שהוא היה בא להופיע כאן.. לא מפריע לכם שקוטלים אותו הרבה?כי לי לפחות זה ממש מפריע..נתקלתי בכמה תגובות שהבנאדם חסר כשרון מוסיקאלי..לא מבין איך הגיעו למסקנה הזאת אבל לי זה ממש מפריע שחושבים ככה..לכם לא? (הייתי חייב להוציא את זה חח =])

ברוכה הבאה =]]

אתה צודק בהחלט שקוטלים אותו בארץ וזה בסדר שהוצאת את זה.. אני חושבת שבארץ הטעם של המוסיקה הוא קצת שונה ורובי כניראה לא חלק ממנו.. לרובי יש הרבה ואני חושבת שאפילו מספיק מעריצים בארץ אחרת לא היו קונים את הזכויות להופעות ששודרו כאן.. לאט לאט יותר ויותר אנשים מתחילים להעריך אותו.. ככה לפחות אני מרגישה בסביבה שלי (אולי זה בגלל שאני לא מפסיקה לדבר עליו [= ) ואני חושבת שאיזה שהוא שלב (אם רובי לא ייפרוש) הוא יגיע גם לארץ =] שוב ברוכה הבאה והשתלבות נעימה =]

a Warming Sign

New member
ברוך הבא../images/Emo20.gif

כן,זאת תופעה שמאוד מעצבנת אותי.. הנה,השבוע היה את הקליפ של רודבוקס בתכנית של גיא פינס,ובד"כ לפני הקליפ הוא אומר כמה משפטים על האמן..והוא פשוט אמר משהו כמו: "רובי וויליאמס עם אלבום חדש ושיר חדש-רודבוקס,ואין לזה שום משמעות" [כאילו לשם השיר,אבל הוא בטח רצה להעביר יותר מזה
] אני חושבת שמהתחלה הייתה נטייה,בכל העולם,לשייך את רובי כזמר פופ שטחי,ביחד עם בריטני ספירס,כריסטינה,ריקי מרטין,וכל החבורה.. ואמנם עברו שנים בהן הוא שינה המון סגנונות והפך למשהו הרבה יותר גדול מזה מכל הבחינות והוכיח את עצמו,אבל אנשים לא שוכחים לו מאיפה הוא בא.. חוץ מזה שהרבה יותר קל להם לבטל אותו מאשר לנסות להכיר ולבדוק מה הוא באמת שווה..

למעלה