היי חדש פה קוראים לי רועי ואני מנתניה...
M mor93 New member 14/8/06 #3 עכשיו אני קולטתת יש פהה בן חדשש../images/Emo70.gif לא שמת שזה בןן...אין פה הרבה בנים 4 ם אני לא טועה
S Sahar Sweet Girl New member 14/8/06 #5 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה הבן החמישי מזל טוב אתה הבן החמישי בפורום חחחח אממממ בן כמה אתה?!?! וברוכה הבאה שוב אני בטוחה שתשתלב פה מהר ואם לא אז אני אעזור לך בכל מה שאתה צריך
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה הבן החמישי מזל טוב אתה הבן החמישי בפורום חחחח אממממ בן כמה אתה?!?! וברוכה הבאה שוב אני בטוחה שתשתלב פה מהר ואם לא אז אני אעזור לך בכל מה שאתה צריך
ב בוב ספוג מכנס מרובע1 New member 14/8/06 #10 מה את בכוונה מנסה להפוך אותו לבת חח זה ברוך בהא ולא ברוכה
T ThE BeAt Of My HeArT New member 14/8/06 #13 סהר אוהבת לעזור לכל הבנים../images/Emo3.gif נכון כפרה?....
ל ליאל666 New member 14/8/06 #7 ברוכים הבאים! היי.. ברוכים הבאים לפורום של האחד והיחידי.. דניאל... אני ליאל... נעים מאוד.. תגיד בן כמה אתה? ואיך הכרת את דניאלוש שלי??
ברוכים הבאים! היי.. ברוכים הבאים לפורום של האחד והיחידי.. דניאל... אני ליאל... נעים מאוד.. תגיד בן כמה אתה? ואיך הכרת את דניאלוש שלי??