היי...חדש פה..

Amir Noy

New member
היי...חדש פה..

היי... אני חדש בפורום הזה... קוראים לי עמיר בן 14. ויש לי כמה חידות: 1. שתי אנשים זקנים ישבו בבית......הבעל ראה טלוויזיה והאישה סרגה סוודר לבעלה... הבעל ראה בטלוויזיה מרדף מכוניות ובמהלך הסרט הוא נימנם קצת וחלם שהוא נמצא במרדף....בחלום הוא נהג במכונית עד שהגיע לפסי רכבת....הוא בא לעבור את הפסים ואז ראה בדיוק שהרכבת באה להתנגש בו...... בינתיים באותו זמן האישה סיימה את הסוודר והיא באה להעיר את בעלה כדי להראות לו את מה שעשתה....אבל היא העירה אותו בדיוק באותו שניה שהרכבת דרסה אותו בחלום, ומרוב הבהלה הוא קיבל התקף לב ומת.... 2. ב- 1925 יצאו עיתוני העולם בכותרות משמחות: "נמצאו כ- 5000 ניצולים חדשים ממלחמת העולם הראשונה בעיירה גרמנית קטנה..." מה לא הגיוני? 3. כאן מסתתר ביטוי מוכר, נראה אם תזליחו לזהות אותו: ע ע 4. מהו שטח בלי אדמה,חייל בלי נשמה אבל יש מלחמה? 5. הכריחו בן אדם להכנס לאחד מהחדרים הבאים: חדר מלא באריות שלא אכלו כבר 3 שנים/// חדר מלא בקניבלים עוינים... חדר מלא בנחשים ערסיים... לאיזה חדר יעדיף הבחור להכנס ומדוע...? מחכה לתשובות...

avima

New member
גם אני חדש

נסיון 1. לא ברורה לי החידה 2. לא ידעו שתהיה מלחמה שניה 3. - 4.שח מט 5. אריות שלא אכלו 3 שנים הם מתים אבל גם נחשים ערסיים לא כול כך מסוכנים (אני מניח - ארסיים)

avima

New member
ותוספת קטנה

3. עין תחת עין או אן איי פור (4) אן איי

avima

New member
מעניין - כלומר הראשונה

פרושו לא כמספר סודר אלא כארוע כמו - הנחיתה הראשונה על הירח לא בהכרח שהיתה שניה

אני חולק על דבריך

יש הבדל בין מלחמת עולם לבין נחיתה על הירח. על דבר משמח ניתן להגיד "הראשון" למרות שעוד לא היה שני. במידה ומדובר בדבר איום ונוראי כמו מלחמת עולם, לא רומזים אף פעם שאולי תגיע עוד אחת.

michaeler

New member
ברוך הבא אמיר

שכחת לכתוב את החידה עצמה לשאלה 1. בכל מקרה זה לא הגיוני כי האישה לא יכלה לדעת מה קרה לו בחלום אם הוא מת לפני שהתעורר, ולפני שהספיק לספר זאת למישהו. 2- לא ידעו ב1925 שתהיה גם מלחמת עולם שנייה, קראו למחלחמת העולם פשוט מלחמת עולם. 3-עין תחת עין 4- לוח שחמט. 5- החדר עם האריות, כי הם מתו מרעב כבר.

Amir Noy

New member
פיא.....

זה היה מהיר.... טוב... יש לי עוד חידה אבל אני ישמור אותה למחר...

תשובות, לפני שחיטטתי בשבשור...

1. איפה החידה..? 2. יכול להיות שרצית לרשום "מלחמת העולם השנייה"? 3. עין תחת עין. 4. משחק שח-מט? 5. לחדר עם האריות - סביר להניח שהם ימותו אחרי שלוש שנים בלי אוכל. אלא אם הם היו מחוברים לאינפוזיה. אני אניח שלא...

למעלה