היי חדש פה

thewierdo

New member
היי חדש פה

אוהב את ויוה לה באם,cky,גק'אס והשאר ברוך הבא לי

holly shit

New member
היי, ברוך הבא לך..

ספר קצת מאיפה אתה, בן כמה וכל הדברים האלו..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אתה לא מרשים אותי...

אתה גם לא מגרה אותי אבל ברוך הבא לך מי אתה? מה הפאק שלך בחיים? אתה עושה ג'קאס? ספר ספר לנו על עמצך דוד

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחח

התכוונתי לעצמך יא בלון חסר הליום... חחחחחחחחחחחחחחחח

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif סליחה בובע

לא התכוונתי.... חפיףףףףףףףףףףףףףף ווהו חברה שלי קנתה לי צמיד של ג'מייקה עם עלה גארס עליו אני מאוהבת בו!!! ווהו! עזבו..זה מה שקורה כשאני עייפה..... חעעעעעעעע

holly shit

New member
חחחחחחחח

חחחח אהבתי את התרגום.."בתרגום חופשי". בוהנה היום אתה מכבב כנראה שקצת שיעמום עושה לך רק טוב! וואי אני עדיין צוחקת..

sweet 666

New member
היי אדם, מה קורה? מה נשמע?הכל טוב?

ולמה אתה שקרן? כבר כתבת פה פעם... אבל בכך זאת, ברוך הבא!!!

thewierdo

New member
אוקיי אוקי בגלל שריגשתם אותי

עם יכולת השירשור שלכהם אז אני אדם אני נוסע על סקייט עשיתי פעם גק'אס והיה נחמד... צילמנו והכל... אני בן ''עוד-מעט-תראו-כמה-אני-גדול-15'' ואני ממודיעין ואני לא נראה לי אעלב אם תקראו לי בלון חסר הליום

הי הי!!

אני לא נעלבתי כי קראו לי בלון הליום.. זה הזכיר לי חבר אבוד.. בחודש יוני בשנת 2004 אני וחברי פגשנו בחבר יקר, בלון הליום, ועוד בלון מתכת.. אתה יודע מהבלונים הגדולים ההם. אימצנו את החבר הזה ובילינו איתו שעות על גבי שעות אפילו גילינו דרכים להתמסטל עם הבלון הזה (תאמין או לא) אך חודש לאחר מכן, חודש יולי בשנת 2004, החרש הגרוע מכל.. ההליום נגמר.. ומאז אנחנו באבל על חברינו האבוד...

thewierdo

New member
אני מרגיש את יגונך

אני מצטער על חבברך.... אמן ותמצא לך בלון הליום חדש

BiRd Of PrEy

New member
../images/Emo7.gif

מכירה את ההרגשה.. לי פיצצו בלון הליום כי דילגתי ברחוב וצעקתי "יש לי בלון! יש לי בלון!" ואז בא קווקזי ופוצץ לי אותו...

למעלה