היי, חדש פה

היי, חדש פה

קוראים לי גילעד ואני (כמעט) בן 15 מר"ג. אני לומד כבר חודשיים אגרוף תאילנדי במכון בגבעתיים. אני חייב לציין שזאת אומנות לחימה כייפית ומהנה אך עם זאת גם מאוד מסוכנת וקטלנית. מקווה להיות פעיל בפורום. נ"ב: מי שרוצה להירשם לאגרוף תאילנדי בגבעתיים שיפנה אליי כי אנחנו כרגע קצת ילדים בקבוצה ואנחנו צריכים עוד.

frodo1

New member
ברוך הבא

אני מאחל לך הצלחה רבה באימונים וקד לך קידה.

RoyceGracie

New member
כנס לפה שנייה

מי המאמן שלך ?. מתי הוא פתח את המכון ?. יש לכם אתר במקרה ?

אני שמח שזה מעניין מישהו איפה אני

מתאמן בכל מקרה קוראים לו גילי (לא זכור לי השם משפחה שלו) ואנחנו מתאמנים באולם קטן ברחוב סירקין בגבעתיים.

RoyceGracie

New member
יש לך עוד פרטים לתת לי ?

לגבי איפה זה, איפה המאמן שלך למד, יש לו קרבות זירה, איפה הוא עשה קורס מאמנים (אם הוא עשה), כמה תלמידים בחוג וכמה זמן החוג קיים. גם אני לומד מואי טאי. ואני יהיה בגבעתיים בשבוע הבא, יהיה נחמד לקפוץ לאימון...

lironmarko

New member
גילי בחור מותק אני מכיר אותו

קיבל הדרכה מ ע ו ל ה מארז לוקוב מאמנם של אלופי הארץ ומקומות בחירים בעולם יש לך מאמן מעולה ילדון! תלמד ממנו כמה שיותר לירון

magic goldfish

New member
מזמין אותך לפייר פייט!

סתם אחי, אשריך, תהנה באיגרוף תאילנדי. מסכים איתך שזה מסוכן, אבל ידעת ש-3% מאוכלוסיית הנכים בהונגריה מתים כל שנה מסבון כלים? אף אחד לא יודע למה. אז מה, לא שוטפים כלים?

lironmarko

New member
ברוך הבא פייטר

אני לירון עושה איגרוף תאילנדי מפ"ת שמח שעוד אחד מהאסכולה שלנו בא לפורום המצויין וה"לא ציני" שלנו

zappon

New member
לירון אל תשכח לומר לנו מתי הקרב שלך

ישודר שיגיע הזמן.

ברוך הבא.

כדאי שתפרסם מודעה בלוחות שלנו (לינק בפס האפור למעלה). זה ישאר יותר זמן.

rowshi2

New member
שאלה

חברים שלי התחילו גם ללמוד איגרוף תילאנדי, כבר כמה חודשים, והם אמרו לי שהם לא עושים קרבות. לא קרבות אימון ולא קרבות זירה. הם לומדים אצל רן קאושינסקי בחיפה. השאלה היא האם גם אצלכם זה ככה, בלי קרבות?

למעלה