היי.. חדש כאן..

T r a v i s

New member
היי.. חדש כאן..

מה קורה אנשים? דפדפתי בפורומים של תפוז, פתאום ראיתי שיש פורום טראוויס, שזה גם הכינוי שבחרתי, כי אני אוהב את הלהקה.. אז חשבתי כבר, למה לא להצטרף. חג שמח כולם.

The Girl Who

New member
ברוך הבא!!../images/Emo140.gif

וואאא מגניב. אם כך אני מניחה שאתה מעריץ גדול??
ברוך הבא!! אה כן, ואני טל.
*מתלהבת* נשמח אם תעלה את כל הגיגיך ושאלותיך לגבי טראוויס, הפורום עדיין לא לחלוטין קם לתחייה.

scoobysnax

New member
הוא כבר איזה חצי שנה מחרחר

צריך ברצינות לגרום לו לחיות. איזה פרוייקט גדול או משהו כזה. שכל אחד יחשוב על פעילות

Girl From Mars

New member
רק חצי שנה?../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

סתם. אהמ.
כן. פרוייקט מתוכנן באופק. יאפ יאפ.

T r a v i s

New member
הממ.. לא גרופי, אבל אני ממש אוהב

את השירים שלהם, תמיד מרגיעים אותי. ותודה :))

ברוך הבא../images/Emo150.gif../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif

אני מאי. ספר קצת על עצמך..כמו איך קוראים לך, ואיזו עוד מוסיקה אתה שומע

T r a v i s

New member
../images/Emo13.gif

אני אמיר, בן 18 מקיבוץ דליה. כמו שידידה שלי הציגה אותי ביום הולדת שלה: "תכירו, זה אמיר, הוא קיבוצניק והוא הומו, והוא רוצה שיברי לידר יעשה לו ילד.." (לא הומו, כן קיבוצניק (לצערי), ושומע קצת יברי לידר.) וכמו שאני תמיד מציג אותה: "שלום, אני רעות ואני פרחה שרוצה להיות פריקית.. בריטני ספירס תעשי אותי!". (היא בפורום לינקין פארק, והיא חולה על בלונידינים).
אני רבע צרפתי, רוסי, פולני ורומני. הצרפתי הוא החלק הדומיננטי אצלי ללא ספק. היו הרבה מיקרים שהוכיחו זאת
מוזיקה.. קצת מהכל; מכנסיית השכל, המכשפות,מופע הארנבות של ד"ר קספר, וכו'.. מלבד זאת, אני משחק כדור עף, כדורגל, מתאמן לקראת הצבא וכו'.. ובתפוז אני גם בקומונה של אב"ה, בפורום לינקין פארק (רק בשביל לצחוק על רעות בפרהסיה), וקצת במתגייסים ובפורום ספרות. נמנמנמ.. ותרומתי הצנועה לקמפיין של הפורום:

The Girl Who

New member
עירוב מעניין...../images/Emo12.gif

ואני לא קיבוצניקית. זה נחשב אם אני רוצה להיות?

The Girl Who

New member
הממ...

הממ לא יודעת..זה עדיף מאשר להיות "עירונית" ולהתגורר בירושלים.

למעלה