היי חדש כאן

JOULI 21

New member
היי חדש כאן

נהנתי תקופה ארוכה ממה שאתם כתבתם, והחלטתי שגם אני רוצה לכתוב ולשתף אותכם במחשבותיי, מקוה שלא תתאכזבו, אז יאלה ביי בינתיים.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום joui21 אל תתן לנו

לחכות. ברוך הבא.

JOULI 21

New member
מורה לגיטרה (סיפור)

אני כבר הרבה זמן מנגן בגיטרה ונהנה, אבל רציתי למלאות את הזמן המת שיש לי, אז החלטתי לפתוח קורס ללימוד גיטרה. זה היה נראה לי בהתחלה שזה גדול עליי,אבל הייתי חייב. הכנתי מודעות רחוב קטנות "אוהבים לנגן אבל לא מתקדמים? מורה ילמד אתכם בביתכם". חכיתי יום יומיים והטלפון לא איחר לבוא, "שלום מדברת טל, זה בקשר למודעה",

JOULI 21

New member
המשך 1

שלום אני יריב נעים מאוד עניתי לה,ושאלתי אם היא יודעת לנגן ורוצה להשתפר או שהיא רוצה ללמוד מהתחלה. היא אמרה לי שהיא יודעת ממש קצת והיא רוצה ללמוד לנגן יותר טוב. קבעתי איתה שיעור לעוד יומיים ביום חמישי בשעה 8.00 בערב. השעה היתה נוחה לשנינו, אני גומר את העבודה בשעה 2.00, ככה שישאר לי זמן לנוח.

JOULI 21

New member
המשך 2

יום חמישי הגיע, סידרתי את הסלון כבר מאה פעם מחכה לה שתבוא, מת לדעת איך היא נראית, פתאום דפיקה בדלת העירה אותי ממחשבותיי, קפצתי מהספה לדלת מסדר את עצמי תוך כדי. פתחתי את הדלת לאט כדי למשוך זמן עד שאראה אותה, היא עמדה בדלת קצת נבוכה לא יודעת מה לומר, שלחתי לה יד "יריב נעים מאוד בואי כנסי לסלון", היא נכנסה.

JOULI 21

New member
המשך 3

מה שלומך שאלתי, חותך את השתיקה שנוצרה, מצוין היא ענתה, ושאלה אם אני גר לבד בדירה, אמרתי לה שאני וחבר שלי גרים בשותפות, דיברנו על העבודה של שנינו, היא עובדת במשרד עו"ד בתור מזכירה ובזמנה הפנוי היא מנגנת בבית. הבאתי בקבוק שתיה עם שתי כוסות והנחתי על השולחן, הוצאתי את הגיטרה שלי מהנרתיק

JOULI 21

New member
המשך 4

אמרתי לה להוציא גם את שלה והתחלתי ללמד אותה, תוך כדי שאני מלמד אותה הסתכלתי עליה ושמתי לב לתווי פניה שהיו מושלמים, גם גופה לא היה חסר כלום קצת גבוהה, שדיה היו בינוניים וישבנה היה עגול ומוצק, חשבתי לעצמי הלוואי שאין לה חבר, ככה אולי ישחק לי המזל איתה, סוף השיעור הגיע, דיברנו עוד קצת והעזתי לשאול אותה אם היא כבר מסודרת עם מישהו.

JOULI 21

New member
המשך 5

היא הסמיקה מהשאלה, וענתה בשקט שמרוב עבודה אין לה הרבה זמן לבלות ולכן אין לה גם זמן למצוא את אהוב ליבה, אמרתי לה שגם אני עדיין לא מצאתי את שלי, והוספתי "את מאוד יפה", היא שוב הסמיקה ואמרה תודה על הפירגון, שאלתי אותה אם היא רוצה לצאת לארוחת ערב, היא הסכימה. אמרתי לה שאני רק אסתדר ונצא לאכול, הלכתי לחדר כולי ריגושים ממנה, החלפתי בגדים התבשמתי ויצאתי אליה.

JOULI 21

New member
המשך 6

יצאנו ברכב שלי למסעדה במרכז העיר אכלנו ודיברנו הרבה, היו לנו הרבה נושאים לדבר והשיחה זרמה לה, עד ששאלתי אם היא רוצה שנלך כבר, יצאנו ושאלתי אותה איפה היא גרה כדי לקחת אותה לבית שלה, הרגשתי כאילו אנחנו מכירים כבר הרבה זמן, הגעתי מתחת לביתה ובלי הרבה הכנות הפיות של שנינו התחברו לנשיקה מטורפת של תשוקה חבויה כאילו זו הנשיקה הראשונה של שנינו, הלשונות של שנינו התערבבו, התחלתי לשתות לה את השפתיים בעוצמה, יד אחת אוחז בהגה ובשניה אוחז בראשה מצמיד אותה אליי...(המשך יבוא)

JOULI 21

New member
אחלה בושם

יש לי בושם שקוראים לו MONT BLANCE יש לו ריח גברי חבל"ז, יש לך בחירה טובה. את הסיפור אני כבר ימשיך.

bugbuster

New member
בוודאי שתמשיך. בכוונה לא התערבתי

בשירשור כדי שתמשיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.

JOULI 21

New member
אהלן באג

אני אמשיך, מקוה שהלילה. רק תגיד למה אני אחרי שנגמר לי ההודעה זה לא ממשיך לי מאיפה שנגמרה לי ההודעה הקודמת, וכמה אותיות אפשר לכתוב בפעם אחת כי כשאני כותב את כל מה שאפשר זה לא נשלח לי?

bugbuster

New member
אין לי מושג לגבי גלישה סלולראית.

לא לגבי השליטה מקטע לקטע ולא לגבי נפח התווים האפשרי. תכתוב כפי שעשית עד עתה אם ניתצן להפעיל צתוגה מקדימה לראות מראה צורני זה תמיד טוב. שלך.

JOULI 21

New member
תודה באג

אם זה עדיין קריא אז אני אמשיך ככה, עוד מעט אני אמשיך לכתוב פשוט אני צריך זמן לזה, מקוה הלילה. ביי בינתיים ולילה טוב.

JOULI 21

New member
מורה לגיטרה (המשך)

התנשקנו בטירוף, לא ידעתי כמה זמן זה נמשך, אבל היינו שנינו בתוך בועה שהלכה להתפוצץ. התשוקה הגיע לשיאים חדשים. פתאום היא הפסיקה ולחשה לי באוזן, "בוא נעלה לבית, אני צריכה אותך עכשיו", לא האמנתי שזה קורה לי, מההלם שאלתי אותה, מה אמרת? היא תפסה בידי וענתה לי בטון יותר קשה ומחרמן, "אתה עכשיו עולה איתי לבית בלי שאלות מיותרות!!". כיביתי את המנוע של הרכב, יצאתי מהרכב לכיוון הדלת שלה, פתחתי את הדלת והוצאתי אותה כשהיא חמה בטירוף, היא לא יצאה וכבר מצאה את השפתיים שלי לעוד נשיקה לוהטת...

JOULI 21

New member
המשך 2

הגעתי איתה לפתח הבנין, כשאני כבר באמצע למזמז לה את כל הגוף, הדירה שלה היתה בקומה שלישית, ולא היתה מעלית. בהתחלה ליטפתי את גופה בלי סדר מסויים, אח"כ זה הפך לליטוף עדין של שדיה, שכבר בנגיעה הראשונה הם הזדקרו, והפטמות שלה בלטו כאילו מבקשים ליטוף מרגיע ומפנק, גם עליהם לא ויתרתי, תפסתי אותם בין אצבעותיי כשאני מזיז את אצבעותיי לאט, נותן לה להנות מכל רגע. כך אנחנו עולים לאט, עד שהגענו לקומה שלה, כשהיא נשענת עליי, היא אמרה לי ללכת לכיוון הדלת השמאלית ולדפוק עליה שלשה דפיקות, כבר יפתחו היא אמרה...

למעלה