היי חדש כאן...

היי חדש כאן...

אוקיי...לא לצחוק בבקשה
... אני רוצה לקנות אופנוע חדש ואין לי ממש מושג מאיפה להתחיל...הלכתי היום לראות כמה חנויות באיזור שוקן ורציתי כמה עצות ממומחים ונראה שאתם כאלה. אני מתחיל מ125 סמ"ק..למה? כי בא לי להתרגל וגם כך בשנה הקרובה אני בעניין של לנסוע איתו בתוך העיר לצורכי עבודה. הלכתי וראיתי כמה vs 125 joyride ואיזה אופנוע סיני שנדמה לי ששמו vinnem או משהו כזה שעשוי מברזל יצור סיני,ויש לו מושב לגב שמתקפל מעלה. חשבתי לקנות משהו כזה מגניב ויפה ונעים ולא בא לי עוד אחד כמו שיש לכולם אלא משהו משהו עם קצת אופי והסיני די היה כזה. כולם אמרו לי ששלהם הכי טוב,אחד אמר שהוא לא ממליץ על הjoyride אלא על האח הנמוך שלו שציינתי קודם כדי שאני אלמד לשלוט עליו. חשוב לי קודם כל הבטיחות שלי ושל מי שיהיה איתי על הכלי.תקציבית העמדתי משהו כמו 15 אלף לקנייה של חדש. עוד דברים? למה עלי לשים לב? אם אתם מכירים מקום מהימן שיש לו כלים קצת פחות שחור /אפור...משהו מגניב אמין שלא תהיה למצוא חלפים לתיקון זה או אחר וכיוצא בזה אשמח לעצות. כל עצה תתקבל בברכה כולל תמונות ודגמים ומקומות ומחירים ומיקום של איפה כדאי לקנות ומה עלי לדרוש -נוסח האם קסדה לעזעאל כלול?מתמקחים בקנייה של חדש? תשלומים וכיוצא בזה..בקיצור נראה לי שהבנתם...אז... HELP!!!!!! ,THX ILAN

Commie1

New member
../images/Emo31.gif

מה קשה להמליץ למישהו על כללית (וכלכלית) על קנייה של דו"ג לפחות לזרוק כמה הצעות ואז להפונות לפורום המתעסק בעיניינו אבל ככה?!

מיצו

New member
ברוך הבא

מכיוון ששאלת שאלה רלוונטית בעיקר לקטנועים, אני ממליץ לך לגשת לפורום הרלוונטי (לינק מופיע מצד שמאל). בהצלחה.

rusti james

New member
אהלן ../images/Emo66.gif

ברוך הבא לעולם הדו גלגלי. תרכב בזהירות ותמיד תהיה עירני לנהגים סביבך. שלושת הדגמים שהזכרת הם קטנועים ולא אופנועים ( הבדלים עיקריים בשלדה,מתלים,בלמים,הילוכים,יכולת העמסה) לא רכבתי על אף אחד מהם כך שאין לי נסיון איתם. על פניו נראה לי שקטנוע חדש בעל אמינות מוכחת יתן לך יותר בטיחות ברכיבה וביומיום.דעתי האישית.כמובן. אופנועי 125 אם תרצה - יתנו לך אפשרויות רבות יותר - בעיקר אם אתה מתכוון לרכב כדי לרכב ולא רק כדי להגיע מנקודה א' לנקודה ב' (או ג')
יש כמה דגמי כביש וכמה דו שימושיים של הונדה,ימאהה,היוסאנג וקימקו. חיפוש בארכיון הפורום יעלה חוות דעת על כולם - בעקרון הרוב ממליצים על דו שימושי כאופנוע ראשון ולימוד ברכיבת שבילים ('סלחני' יותר מכביש) אבל נטיית הלב היא שצריכה לקבוע בסופו של דבר.. אני מאמין שתוכל למצוא פרטים נוספים לגבי הדגמים שהזכרת בפורום קטנועים השכן לגבי מחיר ואביזרים,הנחות,מתנות ומחיר למזומן - כמו בכל מו"מ - אין מקובל או נהוג - כמה שתתמקח טוב יותר = יעלה פחות כבר קרה בעבר שקיבלו קסדה/כפפות//... כך שהכל עוד פתוח...

תודה על התגובות...(חלק מהם)....

בכל מקרה עליתי על ההבדל כמה דקות אחר כך וכבר שאלתי שוב בפורום הנכון... מתאר לעצמי שזה עניין של זמן עד שאשאדרג ואצטרף לכאן... תודה שוב אילן

Commie1

New member
בתור אחד שקנה לא מזמן

בבקשה: תתרחק מסיני...גם לי הייתה דילמה.. ועד היום אני מודה שלא קניתי כזה...תחפש קצת באינטרנט. במקרים כאלה ובסכומים כאלה..לך על מותג אמין ואיכותי. תעשה נסיעות מבחן על כל מה שאתה רוצה בלי להתבייש. תשאיר בסביבות ה5 אלף לערפדים( ביטוח חובה+מקיף) ומיגונים (קסדה ועוד..) לכל הכלים יש אופי...אתה פשוט צריך להתחבר אליו... לפעמים (במקרה שלי כן) אתה מקבל קסדה "על הדרך" ולפעמים לא, תלוי בסוכן ובמצב רוחו... אל תתבייש לבקש, אותו הנ"ל תקף גם לגבי אזעקה...אני קיבלתי את שניהם חינם. והאזעקה זה משהו ששוה להתעקשה עליו כדי שיהיה פחות כאב ראש לביטוח. תמונות ודגמים...חפש בגוגל...תחפור קצת באינטרנט יש הכל אל תתעצל. אין יותר מידי מה להתמקח על המחיר..ולפי מצבך הכלכלי תחשוב על התשלומים..או שתשאל את אבא.. כמו כן...המלצה על פורום קטנועים...פה אם אין לך גיר ברגל שמאל אז אתה לא שווה

מוטי TDM

New member
אם הוא היה נקבה לא הייתם אומרים לו שהוא טעה

בפורום..... רמאים .....

למעלה