היי חדש כאן...
אוקיי...לא לצחוק בבקשה
... אני רוצה לקנות אופנוע חדש ואין לי ממש מושג מאיפה להתחיל...הלכתי היום לראות כמה חנויות באיזור שוקן ורציתי כמה עצות ממומחים ונראה שאתם כאלה. אני מתחיל מ125 סמ"ק..למה? כי בא לי להתרגל וגם כך בשנה הקרובה אני בעניין של לנסוע איתו בתוך העיר לצורכי עבודה. הלכתי וראיתי כמה vs 125 joyride ואיזה אופנוע סיני שנדמה לי ששמו vinnem או משהו כזה שעשוי מברזל יצור סיני,ויש לו מושב לגב שמתקפל מעלה. חשבתי לקנות משהו כזה מגניב ויפה ונעים ולא בא לי עוד אחד כמו שיש לכולם אלא משהו משהו עם קצת אופי והסיני די היה כזה. כולם אמרו לי ששלהם הכי טוב,אחד אמר שהוא לא ממליץ על הjoyride אלא על האח הנמוך שלו שציינתי קודם כדי שאני אלמד לשלוט עליו. חשוב לי קודם כל הבטיחות שלי ושל מי שיהיה איתי על הכלי.תקציבית העמדתי משהו כמו 15 אלף לקנייה של חדש. עוד דברים? למה עלי לשים לב? אם אתם מכירים מקום מהימן שיש לו כלים קצת פחות שחור /אפור...משהו מגניב אמין שלא תהיה למצוא חלפים לתיקון זה או אחר וכיוצא בזה אשמח לעצות. כל עצה תתקבל בברכה כולל תמונות ודגמים ומקומות ומחירים ומיקום של איפה כדאי לקנות ומה עלי לדרוש -נוסח האם קסדה לעזעאל כלול?מתמקחים בקנייה של חדש? תשלומים וכיוצא בזה..בקיצור נראה לי שהבנתם...אז... HELP!!!!!! ,THX ILAN
אוקיי...לא לצחוק בבקשה