היי... חדש כאן...שאלה...

היי... חדש כאן...שאלה...

שלום לכולם. אני חדש בפורום. מתוקף היותי סטודנט החלטתי שאני זקוק למחשב נייד. ראיתי כאן כמה הודעות ומהידע הלא גדול אך עדיין קיים במחשבים החלטתי שהכי מתאים לי Fujitsu-siemens m7440g יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם בקשר למחשב? 2. יש מקומות שמציעים הארכת אחריות משנה ל 3 שנים תמורת סכום מסוים - כדאי/לא טלמה? 3. אני לא מבין את ההבדלים ואת משמעות ההבדלים שבין פנטים/דותן/דותן2/סונומה... אם מישהו יוכל להבהירלי את זה. תודה רבה על העזרה!!!

Mיקי_

New member
אני ככל הנראה עומדת לקנות אותו

ועומדת להרחיב אחריות תמורת 920 ש"ח, וכסטודנטית אני חושבת שהערכת אחריות למי שיסתובב איתו הרבה, זה פשוט דבר הכרחי. מציעה לך לקרוא את המאמר של YNET שפורסם פה בתחילת העמוד, יש שם הסברים טובים וברורים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3145927,00.html

פנחסון

New member
התשובות שלי (1,2)

1. יש לי מחשב פוג'יטסו ואני מאוד מרוצה ממנו מבחינת הספק סוללה וביצועים, על אף שאני חושד שכרטיסי הרשת האלחוטית של פוג'יטסו מעת חלשים. 2. בתור סטודנט אני ממליץ לך ללכת על האחריות של שלושת השנים, שכן סביר להניח שהוא יקרוס בזמנים הכי לא נוחים גם מבחינה לימודית וגם מבחינה כלכלית...

ScrollLock

New member
Fujitsu-siemens m7440g מהמכרז...

הי, אנחנו קנינו אחד כזה לנסיון (לחברה) לפני חודשיים מהמכרז של וואלה. מחשב חביב. לא יותר! צריך לזכור שזאת סדרת ה-consumer של פוג'יטסו-סימנס ולא הסדרה ה-"נחשבת" (להלן - Lifebook), ובהתאם הביצועים והאיכות. יתרונות? זול! חסרונות? מסך מבריק (כמו ראי). בלתי אפשרי לעבוד עליו כשיש מקור אור ברקע (למשל חלון או תאורה של החדר), כרטיס קול גרוע במיוחד - המיקרופון מכניס המון רעשי רקע (ולנו זאת בעיה). שימוש במיקרופון חלופי לא פותר את הבעיה. ה-touch pad (במקום עכבר?) לא נעים (כמו ב-IBM או סוני למשל). אין כניסה חיצונית לעכבר ו/או מקלדת - חייבים להתחבר דרך ה-USB ויש רק 4 כניסות USB... למי שקונה במכרז של וואלה אין תיק! תיק טוב ואיכותי = 300~500 שקל! היבואן - "יניר מערכות", ממוקמים במושב מגשימים (ע"ע פתח תקוה). השירות (מעבדה) שלהם קיבלה אצלנו 7 מתוך 10. לא הכי מקצועיים אבל נחמדים ונעימים מאוד! המון המון רצון טוב לעזור. השורה התחתונה: ממשיכים לקנות IBMים.

point2i

New member
אין לי את המחשב הזה , אבל ../images/Emo12.gif

יש כאן כמה הערות שלך לא במקום : הרשה לי להעמיד אותך על טעויותך בהסבר שנתת לשואל .............אני מצטט " ויש רק 4 כניסות USB.." - אני לא מכיר הרבה מחשבים ניידים עם יותר מ4 כניסות אם בכלל , רובם מגיעים עם שניים שלושה שקעים , וחלקם עם ארבעה
ה - IBMים שאתם קונים בטוח לא מגיעים עם יותר שקעי USB - אתה יכול להוכיח אחרת , בבקשה קישור ! " אין כניסה חיצונית לעכבר ו/או מקלדת - חייבים להתחבר דרך הUSB " גם כאן טעית - בניידים הקיימים היום בשוק אין שום דרך לחבר עכבר \ מקלדת חיצוניים מלבד החיבור לשקע USB או בחיבור ה BLUETUTH

ScrollLock

New member
אהמממ |רועם ומסתייג|

ל-IBMים, ל-HPים, ל-LGים ול-Sonyים - יש כניסה חיצונית לעכבר !!! לחלקם יש גם למקלדת! (תלוי בדגם הספציפי). חלקנו אפילו משקיעים בעכברים (חיצוניים) נוחים ללפטופ, ולצערנו - לא כל התוצרת של Logitech מגיעה עם תקעי USB. לגבי 4 שקעי USB - אמנם זה הסטנדרט המקובל, אבל כשאין שקעים חיצוניים למקלדת ועכבר, מן הראוי להוסיף עוד שקע או 2 של USB. ד"א - האם הכוונה בביטוי "...בניידים הקיימים היום בשוק..." היא לניידים שייוצרו בעוד מספר שנים או גם לניידים בני חצי שנה ופחות (ה-IBMים שלנו למשל)?

Y. Welis

New member
כך גם ל-R50E שלהם

כדאי לקנות מפצל USB פשוט כדי לחבר עוד דברים (מצלמה, סורק וכו').

למעלה