העידן האחרוןX
New member
היי חדש\ישן במייפל
טוב אז היי כולם.. אני סוג של חדש אני רושם "סוג" כי שיחקתי ממזמן במייפל (לפני שנתיים תחליטו אתם אם זה ממזמן) וחזרתי ממש בשבועות האחרונים לשחק שוב, כי ראיתי את אחי הקטן משחק וסתם התחלתי לעזור לו והתאהבתי בפעם השנייה
. עכשיו אחריי הביג באנג שזה מדהים לעומת מה שהיה לפני שנתיים, אני אפילו נהנה יותר אני מקווה שגם אתם. היה לי פעם DK רמה 71 ואז פרשתי הוא כבר לא יחזור לשחק, נקסון סגרו לי אותו ועם סיפור ארוך עם מלא שטויות וטעויות שניסתי לשחזר אותו הוא לא חזר אליי, עכשיו יש לי הנטר ברמה 54 עם איזה 250K כן קצת תפרן. טוב קצת חפרתי אז אני אספר על עצמי. אז ככה אני בן 20 כן קוראים לי עידן אני קצין בצבא
ביומיות(לצעריי/לשמחתי) בסופו של דבר משרת כמו כולם, בנתיים סג"ם עוד חודש סגן ייאי {אפשר לומר שזה כמו לעלות עבודה במייפל P: ) יש לי טיפל'ה דיסלקציה בתחביר ושגיאות כתיב אז תסלחו לי.
אני גר במרכז, רווק כמובן. אין לי חברה.. למתעניינות^^ (אין קשר אבל יש עוד הרבה דברים בלי קשר בעולם הזה). העדות שלי הם מרוקאי רומני וטוניסאי [אין קשר כמו שאמרתי] {איך השתלבו המרוקאי עם הטוניסאי אני עדיין מנסה להבין \: } תחביבים: מייפל.. סתם. חבר'ה, משחקים, קצת ספורט, סרטים וסדרות גם אנימה ומעט מנגה. וזהו משער שסיפרתי דיי הכול על עצמי. so happy mapling
ואשמח לראות ולשחק איתכם במייפל וכמובן להצטרף לגילד ישראלי אם יש כזה. או בפייס
.
טוב אז היי כולם.. אני סוג של חדש אני רושם "סוג" כי שיחקתי ממזמן במייפל (לפני שנתיים תחליטו אתם אם זה ממזמן) וחזרתי ממש בשבועות האחרונים לשחק שוב, כי ראיתי את אחי הקטן משחק וסתם התחלתי לעזור לו והתאהבתי בפעם השנייה