היי חדש\ישן במייפל

היי חדש\ישן במייפל

טוב אז היי כולם.. אני סוג של חדש אני רושם "סוג" כי שיחקתי ממזמן במייפל (לפני שנתיים תחליטו אתם אם זה ממזמן) וחזרתי ממש בשבועות האחרונים לשחק שוב, כי ראיתי את אחי הקטן משחק וסתם התחלתי לעזור לו והתאהבתי בפעם השנייה
. עכשיו אחריי הביג באנג שזה מדהים לעומת מה שהיה לפני שנתיים, אני אפילו נהנה יותר אני מקווה שגם אתם. היה לי פעם DK רמה 71 ואז פרשתי הוא כבר לא יחזור לשחק, נקסון סגרו לי אותו ועם סיפור ארוך עם מלא שטויות וטעויות שניסתי לשחזר אותו הוא לא חזר אליי, עכשיו יש לי הנטר ברמה 54 עם איזה 250K כן קצת תפרן. טוב קצת חפרתי אז אני אספר על עצמי. אז ככה אני בן 20 כן קוראים לי עידן אני קצין בצבא
ביומיות(לצעריי/לשמחתי) בסופו של דבר משרת כמו כולם, בנתיים סג"ם עוד חודש סגן ייאי {אפשר לומר שזה כמו לעלות עבודה במייפל P: ) יש לי טיפל'ה דיסלקציה בתחביר ושגיאות כתיב אז תסלחו לי.
אני גר במרכז, רווק כמובן. אין לי חברה.. למתעניינות^^ (אין קשר אבל יש עוד הרבה דברים בלי קשר בעולם הזה). העדות שלי הם מרוקאי רומני וטוניסאי [אין קשר כמו שאמרתי] {איך השתלבו המרוקאי עם הטוניסאי אני עדיין מנסה להבין \: } תחביבים: מייפל.. סתם. חבר'ה, משחקים, קצת ספורט, סרטים וסדרות גם אנימה ומעט מנגה. וזהו משער שסיפרתי דיי הכול על עצמי. so happy mapling :) ואשמח לראות ולשחק איתכם במייפל וכמובן להצטרף לגילד ישראלי אם יש כזה. או בפייס :).

מ י ל ר

New member
שלום חבר!

ברוך הבא לפורום! שמי אסף בן 23, יש לי קוסם קרח ואני בברה, אהבתי איך שהצגת את עצמך! באיזה שרת אתה?

היי מילר

קודם כול תודה :). אני גם בברה שכחתי לציין את זה דיי נובי מצידיי, טוב מותר לי אני ישן-חדש :p השם שלי במשחק הוא r0yalph0nix . אשמח אם ניפגש.. מה השם שלך במשחק?

הי עידן. ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הפורום קצת ישן היום.... אבל אל תדאג, מקבלים כאן חדשים / ישנים / חוזרים - מאד יפה.... בטח מחר בבוקר יתעוררו כולם ויגיבו לך. אני סמדר. משחקת בסקניה. גם אני הייתי פעם, לפני מיליון שנה, סגן בצה"ל....
הדמות הראשונה שלי היא קוסמת אש רעל והיא דרגה 165, הדמות העיקרית והאהובה שלי זו הרואית דרגה 194 והדמות לעתיד שלי (עדיין בחיתולים) היא סניפרית דרגה 103. MM TO BE .... באיזה שרת אתה משחק?

חזק..

אני משחק בברה. חבל שאנחנו לא מאותו שרת.. \: בטח בזמנו כאשר עברת את הקורס קצינים זה היה בבה"ד 12 אם אני לא טועה, ד"א אם אפשר לשאול באיזה תפקיד וחיל שירתת?

Don Nirtin

New member
היי עידן../images/Emo267.gif

ברוך השב לפורום. אני זוכר את הניק הזה. בכל מקרה, הפעם תכתוב יותר בפורום! ואם אתה צריך עזרה, BigNIr במשחק (מן הסתם, אני בברה.
). אני בן 24, לצערי........
. ורואה יותר מדי סדרות בטלוויזיה ויש יותר מדי סרטים..... איזה בושה לי.

היי ניר

כן אתה צודק, ההייתי גם בפורום בזמנו ממש מעט כי ברגע שהתחברתי לפורום מעט לאחר מכן פרשתי מהמייפל לבערך שנתיים. תקן אותי אבל שיחקנו יחד במייפל בעבר לא? השם של הדמות שלך מוכר לי יכול להיות שיש לך קלריק?

צ ל י ל 8

New member
ברוך הבא / השב ../images/Emo20.gif

אני שרון, בת 38, משחקת בווינדיה בBOWMASTER רמה 135. השתלבות נעימה בפורום

תודה :) + שאלות על הנטר :p

אם כבר אני מדבר עם שחקנית שיש לה bowmaster איך הדמות בעבודה השלישית והרביעית? חזק/מהנה? הוא נדרש ל-pq בגלל הסקיל של קריטיקל? -מבחינת סטאטים בנתיים אני העלתי רק בdex וכל שאר הסטאטים על 4 האם זה חכם? הפחד שלי זה שלא אוכל להשיג קשתות בגלל החוסר בstr בנתיים השגתי קשת מייפל לרמה 34 שהיא נחמדה.

צ ל י ל 8

New member
אני מאוד אוהבת לשחק על ה-BM שלי

בעבודה שלישית הדמות מקבלת גשם ואינפרנו. הגשם מאוד התחזק אחרי ה-BB והוא הורג עכשיו 10 מפלצות במכה אחת במקום 6 שהיה פעם. האינפרנו התחזק מאוד!! לגבי PQ. הSHARP EYE לא כזה שווה כמו שהיה פעם. דווקא אותו הורידו והוא מעלה פחות אחוזים בקריטיקל ממה שהיה פעם. אם לפני ה-BB הוא היה הסקיל הראשון שמעלים בעבודה רביעית, היום הוא מקבל עדיפות די מינורית ומעלים בשלב ראשון רק עד רמה 9 בשביל הזמן הסביר (דקה וחצי). לגבי סטטים. תראה, אתה חייב STR בשביל להחזיק קשתות. אם אתה חושב שאתה יכול להשיג מלא ציוד של STR כדי להשלים את החסר-לך על זה. או אם יש לך מספיק כסף לקנות קשתות שאין בהם צורך ב-STR.. עקרונית, אני לא בעד (אני בכלל נגד כל הLESS-ים למינהם, אבל זה כבר עניין אישי). אני לא יודעת להגיד אם זו דמות "חזקה". יש יותר חזקים ממנה והכל עניין של מימון. אבל היא בהחלט מהנה מאודדדדדדדדדדד

מה עם Strafe?

תקני אותי כנראה אני טועה אני גם אף פעם לא הבנתי במיוחד בקשתים, אבל זה אמור להיות הסקיל המרכזי יחד עם ה-rain של העבודה שלישית? - לגביי הlow str קיבלתי תודה על הטיפ :).

צ ל י ל 8

New member
לא לא לא STRAFE לא מרכזי בכלל

אותו שמים רק על רמה 21. לא ממקססים בשום פנים ואופן. מרמה 71-120 אתה תתאמן רק עם גשם ועם אינפרנו. וגם אם יהיו מפלצות שיתחשק לך מאוד להרוג אחד על אחד, אז רמה 21 מספיק די והותר. רמה 1 של הוריקן חזק פי כמה ממק של סטרייף.

לדעתי אתה עושה טעות

ולו רק בגלל שציוד עם הרבה STR הרבה יותר יקר מציוד עם הרבה DEX. אני מעלה לסניפרית שלי את ה AP בדיוק לפי המלצות המדריך ואחזק אותה עם ציוד עם הרבה DEX. ציוד עם STR יקר הרבה יותר אני מרגישה את זה עם ההרואית שלי.....

miss_t

New member
שלום עידן

ברוך הבא
אני משחקת בפריסט ברמה 118 בברה. אם אתה צריך עזרה - אשמח לנסות לעזור לך עם ההאנטר בכל הקשור לציוד (לפעמים נקרה בדרכי ובמקום למכור לחנות אני יכולה להעביר לך) בהצלחה

שלום גברת T/פספסת

אשמח לכל עזרה, בין עם זה להעביר את הזמן בכיף או לעוד ציוד שיחזק אותי, כפי שכבר הבנת נכון לעכשיו אני בנתיים תפרן :)

למעלה