היי חדש בפורום

Annie123

New member
ברוך הבא!!

גם אני חדשה, בעצם הרגע נרשמתי למערכת של תפוז מה מעניין אותך במיתולוגיות?

BerSerKer11

New member
לצערי....

אין לי מידע רב לתרום אבל אני ממש מתעניין בזה במיוחד במיטולוגיה הנורדית

BerSerKer11

New member
טוב אז....

יש המון מפלצות ויצורים שתמיד רציתי לדעת עם הם שייכים למיתולוגיה ולאיזו קינטוור שייך למיתולוגיה ועם כן לאיזו מינואוור שייך למיתולוגיה ועם כן לאיזו טיטנין שייך למיתולוגיה ועם כן לאיזו ספינקס שייך למיתולוגיה ועם כן לאיזו ציקלופ שייך למיתולוגיה ועם כן לאיזו הידרה שייך למיתולוגיה ועם כן לאיזו גריפין שייך למיתולוגיה ועם כן לאיזו ולאיזה מיתולוגיה שייכים האלים ונוס, מארס,נפטון, זאוס,ואפולו?

תשובה

כל היצורים חוץ מהספינקס שיכים למיתולוגיה היוונית ונראה לי שונוס מארס ונפטון הם הגירסה הרומאית ללאפרודיטה ארס ופוסידון של הגירסה היוונית זאוס הוא ראש האלים היווני ואפולו הוא נראה לי הגירסה הרומאית להרמס תקנו אותי אם אני טועה

BerSerKer11

New member
תודה

ו תקשיב אתה מכירים לוחם ברברי שקוראים לו berserker זה הלוחם האהוב עליי אני יודע שהוא משתמש בגרזנים גדולים ורץ לקרב אבל האם הוא שייך לאיזו מיתולוגיה?

ה- Berseker

הוא סוג של לוחם נורדי (הויקינגים היו נורדים), ודמות הלוחם הזו היא לאו מיתולוגית. היו לוחמים כאלה.

Y. Welis

New member
המקור לקוח מ-bear ו-skin (בצורתם

הקדומה כמובן) - 'לובש פרוות הדוב', ועל כן פראי בקרב כמו דוב.

אפולו

נשאר אפולו, גם במיתולוגיה הרומית וגם ביוונית. מרקורי הוא הגרסה הרומית להרמס. הספינקס קיים גם במיתולוגיה היוונית (אבל לא באופן בלעדי).

BerSerKer11

New member
ואיך קוראים

לנחשית ענקית עם 6 ידיים וחרבות בכול יד ומאיזו מיתולוגיה היא

אם אני מבין את התיאור נכון

מדובר במעין ישות/שד המכונה "נאגה" (Naga), ואם אני זוכר נכון, זה בא מהמיתולוגיה ההודית.

למעלה