היי, חדש בפורום.

NumPad

New member
היי, חדש בפורום.

היי שמי איתן, ואני חדש פה. :) אני מצייר בערך מגיל 18. בצורה רצינית לפחות. (בן 33 כיום). למדתי רישום מספר שנים וכיום אני מצייר בעיקר בשמן\אקריליק.(בנטייה לצייר רק באקריליק). אף פעם לא החשבתי את עצמי בתור אמן מיקצועי מהשורה הראשונה, לא למדתי באף מוסד בארץ בצורה מסודרת ואני משער שיש לי הרבה פערים להשלים. אני יותר אוטודידקט ואפשר לומר שלמדתי בכוחות עצמי לצייר. רישום למדתי במשך בערך 4 שנים ואני משער שזה עזר. (אפילו עזר הרבה). הבעייה שלי היא ההתמקצעות וחוסר המיקוד. לפחות כך אני מבין את הנושא (הסבוך מאד לטעמי). אני מעוניין לפרנס את עצמי בתור צייר. או לפחות לקרוא לעצמי צייר גם אם אני מתפרנס ממשהו אחר. זה לא רק כסף. כי באמת שקשה להתפרנס מציור גרידא. אבל ציור הוא בנישמתי ובדמי. אבל אני צריך עזרה או הכוונה איך להמשיך הלאה "ולעלות שלב" מה שנקרא. כרגע אני לא בטוח שאני רוצה ללכת על אופציה של לימודים במוסד כלשהו. אבל לא פוסל זאת על הסף. מורה טוב שיכול לעזור גם ברישום\טכניקה\הכוונה מיקצועית יכול להיות התחלה טובה. רצוי באזור המרכז\שרון. אשמח לכל הערה\הארה\הכוונה. איתן.

NumPad

New member
תודה!

התרשמתי מאד מהציורים באתר שלו. גם דיברתי איתו וקבעתי שיעור ניסיון. :) לא יכול להזיק. הוא נשמע ממש נחמד בטלפון. נב: הוא שאל אותי מי הפנה אותי אליו אז אמרתי לו שהגעתי דרך הפורום בתפוז. לא ידעתי לתת לו שם :) חג שמח. איתן.

NumPad

New member
סבבה :)

נראה מתי אני אוכל להגיע לשיעור ניסיון. קצת בעייתי החודש מבחינת מזומנים. אבל אני מקווה ששבוע הבא.

rozmari100

New member
בנוגע למוסדות אקדמיים

אני דווקא חושבת שלימודים במוסד יכולים לקדם אותך שלב (אבל במוסד טוב עם מוניטין מוצדק!) במיוחד אם כבר למדת אצל מדריכים בעבר ואתה מרגיש צורך להתפתח בנקודה הנוכחית. יש כל מיני תכניות שהן תכניות קצרות ולא לתואר שאולי יכולות להיות רלוונטיות לך ברמת העניין ובטוח גם מבחינת הרמה. מה גם שתכניות כאלו יחשפו אותך לתכנים נוספים ומשיקים וגם לעולם התוכן שאתה צריך כדי לעסוק בתחום ברמה רווחית (מורים שהם אמנים בפועל תמיד יכולים לקדם אותך...). זו דעתי. יש מספר מקומות במרכז ובשרון שהם מאוד טובים ונחשבים בתחום האמנות וכדי לך לבדוק אותם. בהצלחה !

NumPad

New member
לגבי מוסדות אקדמיים

תודה על התגובה :) כרגע אני לא יכול להתחייב לתקופה כזו ארוכה של לימודים. (גם אם זה רק סמסטר אחד). אני חושב על זה לעתיד ובטח שלא פוסל על הסף לימודים מסודרים. ברגע שהמצב יאפשר, בהחלט אבדוק את האופציה הנ"ל :)

infatuation

New member
ברוך הבא

מקווה שעזרו לך התגובות שקיבלת

NumPad

New member
תודה

כן, חלק מהתגובות בהחלט עזרו. גם אם זה רק עזרה מוראלית.

למעלה