היי חדשה ...

היי חדשה ...

היי אני דניאל עמרם ... עוד שבועיים יום הולדת 15 אני חולה על עברי לידר כי הוא מ-ל-ך אני מקווה להשתלב מהר ושתאהבו אותי ... אפקה (אופק צונה שלי ) ושירלה (שירלי דובי שלי ) אניייייי אווווהבתתתתתת אותכםםםם ... :-*

shirli15

New member
חחחחח דנוצ'קה גם את פה ?!

עוד יחשבו שאת רוסייה עם הכינוי הזה P= מהה נששששששששמע ?@ אז מה ?...עכשיו שלושתינו בפורום אחד ? עוד אנחנו נשתלט כאן חיחיחי . אאוווהבבת אותך הכי הכי בעולם :) רוק עצמאות ? סטטללה לפנים !!!!!!!!!!!! וצריך לאסוף כסף מכולם לקנות את יודעת מה ... (ולמקרה שלא הבנת...שתייה) ואם בכל זאת לא הבנת אז המצב שלך קשה . נכון אני חופרת ?@ יחיחיחיחיח מגיע לך ... את תצטרכי לקרוא עוד הרבה ............. הרבה........... הרבה.......... הרבה ........ חחחחח אני מהניסחפות נה נה בננה בקיצור ברוכה הבאה [: תהני כאן עם כולם אחלה אנשים , באמת . ומחר 9 וחצי אני אצלך .. לא שוכחת בבקשה חחחע שירלי הדובי שלך , מווווווווואה :-*

כןןןןןןןן דיבוצ'קה גם אני כאן ...

שיחשבו מה שהם רוצים רק להבהיר שאני אפילו לא מתקרבת לליהיות רוסיה ... =] הכל טוב מה חדש ? כןןןןןןן 3 אנשות הכי יפות ... רק נשתלט נכבוש ת הפורום .. בסוף ניהיה רק אנחנו ... =] וואי ואי רקקקקקקק סטלההההה ?! בלגנים שטויותתתתתת .... וואלה כמה כסף אוספים מכל אחד?! כן כן הבנתי אני לא טיפשה כמוך ... חחחח סתם סתם ... אין על השכל שלך ... חחחחחחח לאבבבב יוווווו :-* לילה טוף ... אההה לילה דובבבב....

shirli15

New member
../images/Emo13.gif

נראה לי 10 שקל מכל אחת . מקסימום 15 , תלוי כמה אנחנו !!!!

../images/Emo122.gif

רק אל תהפכו את הפורום למסנג'ר/אייסיקיו שלכן.. הפורום הוא לא בשביל ההודעות האישיות שלכן.

SRonush

New member
או שמא- לשוקס, שין, וכו'. ../images/Emo9.gif

bibi23

New member
ברוכות הבאות.....

|חבובה שליי איזה כיףףףף שבאתת
עכשיו שלושת המוסקטריות ביחד גם בפורום.... יאלללה רוק"צ יום שני ביחד!!! דנוצ'קה שלי אוהבתתתתת אותך
אההה והתמכרות מהנה!!

אפקההההההההההההה

עכשיווווווו אנחנו שולשת האנשות הכובשות .... שכובשות את הפורוםםםםםםם ...גם אני אוהבבבבבב אותךךךךךךך :-* יאלה לילה דובבבב שיהיה לך ... =*.

תודה ..

תודה רבה .. =] "בדיוק שרציתי לקבור את הכל ולקפל את הדגל ועד שמצאתי אמת אמיתית.....הזונה איך היא שמה לי רגל....זה נגד הרוח מעיפה בניינים ונותנת לי כח!! אם לא עברי אף אחד יותרץ טוב כלום מכמעט!!!"

shirli15

New member
טיפפפפפפשה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקול של רוסייה כמובן [: את עושה את זה הכי מצחיק בעולם !! ואין לי שום דבר נגד רוסים שלא תבינו אותי לא נכון אני בעצמי רוסייה

טיפשהההההה ...

חחחחחחחחחחח כןכן אני גאה ברוסיםםםםם ... אחלה עם ... חחחחח סתם ניראה לי את הרוסיה הכי נורמלית בין כל הרוסים ...=]

למעלה