היי חדשה :)

היי חדשה :)

היי קוראים לי עדידוש כהן אני בת 12 ואני מתה מתה מתה אל לירזווששש שליייי וזהו מקווה להישתלב פההה מההרר!! ואגב מי זאת מיכל שמעתי שהיא ממש חמודה? יש לה כינוי באנגלית אבל ארוך משהו עם שוקלד נכון?

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifחמודה תלוי למי../images/Emo6.gif סתם, סתם

ברוכה הבאה! D:

RTur

New member
ברוכה הבאה עדי!

השתלבות נעימה
בקשר למיכל.. הכינוי שלה הוא Dark Chocolate, אממ.. בואי נגיד שאם תשרשרי ולא תעשי בעיות אז מיכל באמת תהיה חמודה

i love liraz

New member
הייי ברוכה הבאה,../images/Emo13.gif

אני יובל
הישתלבות מהירה ונעימה....

מהממת 6

New member
היי ברוכה הבאה.. =]]

קוראים לי יובל .. נס ציונה.. ואני חולעע על לירזי שלי..! הישתלבות מהיררררררהההההההההה

לירזוש

לירזוש היא מלכה בשבילי חולה עליה הייתי מתה להיות במקומהההההההההההההההה איזה נשמה !

../images/Emo13.gifקוראים לך עדי או עדידושש??

עדי או עדידוש גם את חולה על לירז צ'רכי ? נכון שהיא חמודההההה

RTur

New member
באיזו זכות קראתם לזה "רשמית"?

איך קיבלתם בדיוק רשמיות? דיברתם עם לירז? דיברתם עם אסף דרעי? כי לכל הידוע לי, הפורום הזה הוא הפורום הרשמי, הוא גם הראשון שהוקם ולירז גם מכירה בו כפורום הרשמי שלה והיא כותבת בו בעצמה ונמצאת בקשר עם ההנהלה (להלן דנע, מיכל ואני). חוצפה מצדכם לקחת על עצמכם "רשמיות" כשאין לכם שום זכות לקחת על עצמכם הגדרה כזאת. (לא כועס עלייך רשמית, יכול להיות שזה לא את אבל מי שכן הקים את זה די חצוף)

ארתורון

שמע מאמי זה לא הפורום שלי לא אני פתחתי ולא אני נתתי לו את השם אני כולה מפרסמת אתה באותו קלותו יכול לימחוק עם את רוצה ובפורום דיברנו אל זה כבר השם לא משנה העיכר שאנחנו עושים שם כייף אז עם אתה רוצה תימחק את זה

למעלה