היי חדשה!!!

12111 מיכל

New member
היי חדשה!!!

יש לי שאלה לא ממש קשורה מישהו היה בגדנ"ע מזרחנים במתקן "ביתר" בנורדיה

שלום שלום =]

אני הייתי בגדנע מזרחנים... אחת ה-חוויות!!! ומממ את משצית?! אם כן מאיזה מחוז?!

12111 מיכל

New member
ואיך הוא....

אמרו שהוא מגעיל.... יש שם מקלחות בתוך החדרים??? אמרו שאין האמת אין לי כל כך בעיה אם זה אבל חברה שלי לא רוצה לבוא בגלל זה

את מצחיקה

גמני הייתי שם ונראה לי שגם שני תגיד לך ככה- שום דבר לא מגעיל שם P: זה סבבה. אם את משצית את לא אמורה לשאול את זה P: ויש מקלחות... ברור. והמקלחות דווקא סבבה. אבל אני מציעה לך לא להיות שם יחפה P: וגם לא להידבק לקיר
ותגידי לחברה שלך שהיא חייבת לצאת, פשוט חייבת. היא לא תצטער על זה.

12111 מיכל

New member
לי אין בעיה אם זה....

לחברה שלי יש והיא מפונקת באופן נוראי. והיא אמרה לי שהיא לא תצא אם היא לא תדע בוודאות שיש מקלחות בתוך החדרים . יש בתוך החדרים מקלחות ???

"החברה שלך" האא? ../images/Emo6.gif

חחחחחח סתם סתם אני בטוחה שזאת חברה שלך המפונקת ולא את P: כן חמודה, יש מקלחות בחדרים. ואם כבר החדרים... אני מציעה לך ולחברה שלך, לא לישון בשום פנים ואופן על הקומה השניה של המיטת קומותיים P: לטובתכן... אני מקווה שסידרו את המיטות
מה שקרה אצלנו, זה שאי אפשר היה לעלות על הקומה השניה בכלל. זה התנדנד נורא חחחחחחח ואלה שישנו למעלה, פשוט הורידו את המזרונים וישנו על הרצפה
אלה היו ימים........ אחח... הנוסטלגיה P: (אני יודעת על מה תשאלי עכשיו... על האוכל!)

12111 מיכל

New member
נשבעת שזו החברה שלי....

היא עוד מעט תירשם אחרי שהיסתימו הלימודים(אני חולה ) גם היא משצית

זה כל כך כיייף!!! באמת..

דמו שרון אמרה... זה אחלה מקום.. ממש מסודר... כדאי רק להביא שמיכה משלך... ממ חוץ מזה הכל יש נקי.. מממממ זו אחת החוויות... וממש ממש ממש כדאי לך ולחברה שלך לצאת.. מבטיחה לכן שלא תצטערו :p

למעלה