חחחחחחחחחחחחחיחיחיחי!! מצחיק!!!אבל את סיריוס. אז אולי בכל זאת...XD
E en li shem 7 New member 27/7/06 #27 חחחחחחחחחחחחחיחיחיחי!! מצחיק!!! אבל את סיריוס. אז אולי בכל זאת...XD
E en li shem 7 New member 27/7/06 #56 אפשר גם...../images/Emo8.gif אם אתה עצמך...ובתנאי שאתה לא הארי...
E Eos14 New member 27/7/06 #59 ../images/Emo29.gif "אני לא חושבת שתרצי להיות... ...'אשתי' אחרי שתגלי שאני בת..."
ח חרבביש New member 25/7/06 #9 אני לא חושב שתצליחי להשתלב אצלנו. בפורום הזה יהיה מאוד קשה לאנשים שפויים להתאקלם.
E en li shem 7 New member 27/7/06 #25 נעלבתי../images/Emo11.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif האם אתה קורא לי שפויה? אדון, אני בהחלט לא שפויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!#!@#$@!%!$!@$~!@$!#$!$%!@%~!#%$!~%!%!% איפה השרביט שלי???????????????????@$#!#$ איפהה?????????????????????? ק-------------ר--------ו-----ש-------י----א-----ט------ו--ססססססס!!!!
נעלבתי../images/Emo11.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif האם אתה קורא לי שפויה? אדון, אני בהחלט לא שפויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!#!@#$@!%!$!@$~!@$!#$!$%!@%~!#%$!~%!%!% איפה השרביט שלי???????????????????@$#!#$ איפהה?????????????????????? ק-------------ר--------ו-----ש-------י----א-----ט------ו--ססססססס!!!!
ד דנונה לייט New member 28/7/06 #71 אויש אני אוהבת אותך../images/Emo99.gif גמאני לא ממש בין קו השפיות..
ס ס א י New member 25/7/06 #11 ../images/Emo115.gifכפרעלייך,גם אני לא סובלת את פוטר.[ אנימ אוהבת את דראקו( ) את פרדג'ורג', קונדסאים, טום רידל, סנייפ, לוצי ונמ, אלו האהובים עליי P: הו, ורון. (אם כי רופרט הרבה יותר ) ברוכה הבאה. אה, *טמטום* ני נעה, 13.5, חיפה.
../images/Emo115.gifכפרעלייך,גם אני לא סובלת את פוטר.[ אנימ אוהבת את דראקו( ) את פרדג'ורג', קונדסאים, טום רידל, סנייפ, לוצי ונמ, אלו האהובים עליי P: הו, ורון. (אם כי רופרט הרבה יותר ) ברוכה הבאה. אה, *טמטום* ני נעה, 13.5, חיפה.
ס ס א י New member 28/7/06 #72 ../images/Emo115.gif../images/Emo9.gif רק אל תגידי לי שאת להיות גדולה ואז אני אהיה צוציקית קטנה, שוב. נמ, את תסתדרי בפורום מעולה. XD
../images/Emo115.gif../images/Emo9.gif רק אל תגידי לי שאת להיות גדולה ואז אני אהיה צוציקית קטנה, שוב. נמ, את תסתדרי בפורום מעולה. XD
ס ס א י New member 28/7/06 #73 ../images/Emo115.gif את אפילו צמחונית../images/Emo12.gif יאאאא עכשיו אני חייבת - מסנג'ר?
נ נועית המסטולית New member 25/7/06 #12 ../images/Emo62.gifסיריוס../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif