באפי עם אנג'ל כמובן!! ../images/Emo14.gif
בא נתחיל מהחלק הקצר אל הארוך: תודה רבה לכולם על התשובות והברכות וסליחה רבה על הבורות.. קורדיליה- עם ושיער ארוך וביצ'ית כמו שאנחנו אוהבים אותה. הקטע עם החימצון היה ממש מיותר (אולי זה כי אנג'ל הולך על בלונדיניות...) באפי או אנג'ל- תמיד באפי באפי עם אנגל או ספייק - איך אפשר להשוות בכלל?? באפי ואנג'ל= אהבה עד כאב, באפי וספייק= סתם כאב ואפילו מזוכיזם. הרבה אנשים אוהבים את ספייק ואני מבינה לגמרי למה. באופן אישי הייתי מעדיפה אותו רע וחסר יכולת כמו שהוא היה בעונה הרביעית, כי ככה הוא הכי משעשע. אף פעם לא אהבתי את השילוב שלו עם באפי, הוא מוציא ממנה את כל הצדדים ההרסנים שלה. נכון (לכל המתנגדים שיקפצו ממש עכשיו) היו לו פה ושם השפעות מועילות אבל זה חלק ממה שמעצבן אותי, הוא לא עקבי ובתמונה הכוללת הוא הרסני בשבילה. לרוב ספייק הוא דמות אנוכית בהסוואה של מישהו ש"רוצה לעזור". כן אמרתי את זה - הערפד שהקריב את עצמו למען האנושות עשה את זה רק כדי להיות הגיבור ולהיפטר מרגשות האשמה שרדפו אותו (אולי ככה סוף סוף היא תגיד שהיא אוהבת אותו. גם ככה הוא יודע שהיא לא מתכוונת לזה אז הוא לא מפסיד כלום אם הוא יעזוב). חוץ מזה לפעמים הייתה לי הרגשה שהוא סתם נמצא בשביל לעורר גלים, או שבאפי משתמשת בו כתחליף לדבר האמיתי (אנגל) וזה בטח לא משהו שהיא צריכה להסתפק בו. ובאותו נושא שאלה שעוד לא נענתה בעיני- יש כאן בכלל אהבה או רק אובססיה?? אובססיה שלה להרגיש כאב, להוכיח לעצמה שהיא חיה, להשלים את החסרון העצום שהיא יצרה בכך שהיא לא נותנת לאף אחד להתקרב. אובססיה שלו להשיג את הבילתי מושג, לפרוץ את החומות שלה. לא ניראה לי שיש צורך לפרט למה באפי ואנג'ל הם ה-ז-ו-ג, כי מי שראה את העונות הראשונות ולא מבין צריך לראות אותן שוב.. אה, ואם כבר משלבים דמויות עם ספייק אני בעד זאנדר: "when u get back ur soul, dosent it mean u start picking up ur towels of the bathroom floor??" (לא מדוייק אבל העיקר הכוונה.)