היי...חדשה...

Thade

New member
היי...חדשה...

היי
אממ...רק רציתי לומר שאני חדשה בפורום... למרות שאני מעריצה את ג'וני דפ מגיל 8,כשראיתי בפעם הראשונה את "המספריים של אדוארד". אוקיי... אה,ורציתי לשאול: כמה מעריצים/ות יש כאן שמעריצים אותו בגלל הסרטים המוקדמים שלו (כגון "המספריים של אדוארד","הסיוט ברחוב אלם","אד ווד" וכו'),ולא בגלל הסרטים האחרונים שלו ("שודדי הקאריביים" וכו')?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נו... אני דווקא מעריצה אותו יותר לקראת מהסרטים החדשים שלו
הכרתי אותו בשודדי הקריביים בעיקרון
(יותר נכון... ידעתי מי זה ג'וני דפ לפני ודיי אהבתי אותו אבל בשודדי הקאריביים פשוט התאהבתי
) זהו

יש כאן כאלה, אל תדאגי ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

ברוכה הבאה
אני רואה שהחלטת להצטרף אלינו מקומונת טים ברטון

reut bloom depp

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ראיתי מלא סרטים של ג'וני ואהבתי אותם,אבל ת'אמת-לא ידעתי שזה ג'וני. כשראיתי שודדי הקאריביים נגנבתי לאללה ממנו,וממש התחלתי להעריץ אותו..בהתחלה זה היה בשקט,עכשיו כולם יודעים שאני שרופה עליו! קיצר תהני בפורום(אני בטוחה שתהני
יש פה אחלה מעריצות)

Sap Sparrow

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני ספיר בת 14 מהרצליה ואני אוהבת את ג'וניל'ה משודדי הקארייבים
אבל הכרתי אותו מאז המספריים של אדוארד וסיוט ברחוב אלם, אבל מאז ג'ק ספארו שזו הדמות שפשוט אני אוהבת את ג'וני בתור ג'ק אני פשוט מעריצה את כושר המשחק שלו
וכמובן את הבן עצמו

o v e r c a s t

New member
ברוכה הבאה!!!

גם אני מעריצה אותו מאז שראיתי "המספריים של אדוארד" פשוט אז הייתי קטנה (9) ולא ממש ידעתי שזה הוא,אני רק זוכרת שאמרתי שהשחקן הזה ממש טוב ושאני אוהבת אותו.

Thade

New member
../images/Emo13.gif

האמת היא שהסיבה ששאלתי את זה היא שאני מכירה כמה בנות ש"מעריצות" (לא ברצינות,כלומר-זה יחלוף להן בעוד כמה שבועות) את ג'וני-והן אפילו לא יודעות איך כותבים את השם שלו באנגלית. הן התחילו להעריץ אותו מ"למצוא את ארץ לעולם-לא". והקטע הכי מעצבן זה שה"מנהיגה" שלהן היא כזאת שמקבלת ציונים טובים, והיא "חביבת המורים"-והיא פשוט לא מוכנה להודות שהיא טועה בקשר לשם שלו באנגלית. אני וחברה שלי אמרנו לה כבר אלף פעם שזאת טעות,ואפילו הראנו לה איך כותבים את השם שלו על פוסטרים,והיא אומרת שהם טעו! אתם קולטים? היא אומרת שמי שכתב את השם של ג'וני דפ (באנגלית) על הפוסטרים-טעה. לא פחות ולא יותר...
אז אני שמחה לגלות שיש מעריצות אמיתיות בפורום הזה,ולא כאלה שלא יודעות אפילו איך כותבים את השם של השחקן האהוב עליהן.

למעלה