היי חדשה

BABY R

New member
היי חדשה

איזה כיף שיש פורום כזה נחמד אני יספר בקצרה על עצמי אני גרושה כבר 4 שנים הייתי במערכת יחסים שממש לא היתה בשבילי לא היה לי טוב והחלטתי שאני קמה והולכת אז עזבתי ביום בהיר עם ילד מקסים היום בן 5 עשיתי צעד נהדר לעצמי אין ספק ואולי גם לילד שלי מה שכן היום אחרי 4 שנים שאני גרושה אני מאוד רוצה פרק ב בחיים רק שאני מכירה רק רווקים וקשה עם רווקים מאוד אני בת 31 ואני כבר מרגישה שאני רוצה זוגיות ורוצה עוד ילד העניין שכול רווק שמתקרב אלי אני ניכנסת למצב של זה בטח סתם ואיך הוא יבין אותי ועוד המון שאלות וישר פוסלת ומצהירה ליד כולם שאני מעדיפה גרוש וככה באמת אני חושבת שעדיף גרוש לא ככה מה דעתכם?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ההודעה שלך קצת מבולבלת או שאולי זו אני שלא הצלחתי להבין מערכת היחסים שאת כותבת עליה אלו הנשואים? ולעניין מערכות יחסים, כל אחד/ת גישתו שונה אני אישית נמנעת מרווקים או נכון יותר מגברים שלא חוו הורות מהסיבה הפשוטה שאיני רוצה ילדים נוספים ואיני חושבת שמערכת יחסים בה לצד אחד יהיה חסר "תשחק" לטובתה (של המערכת), כמו גם ההבנה אותה יגלה גרוש אלי כאם תהה ממקום של הורה. |ניצת חושבת שאולי גם התשובה שלה מבולבלת|

s h o o s h a

New member
פוסלת על הסף

את כל כך צעירה בעצמך כך שגבר רווק בהחלט יכול 'להתאים'. אולם רק את תוכלי להחליט האם אכן כך או לא. את מדברת על בניית פרק ב' רק עם גרוש. חביבתי, אין ערובות בזוגיות ואין כל ביטחון כי גבר גרוש הוא ה'ייעוד' הנכון עבורך. לדעתי, במקום לדחות על הסף גברים רווקים אשר מנסים ליצור עמם קשר, את זה אשר נראה לך יותר מכל, לזה תני צ'אנס. תחשבי- את רוצה עוד ילד והרווק בוודאי רוצה ילד. נראה שזה מתאים. הגרוש- ייתכן ואפילו סביר מאד, שיש לו ילד/ים ממערכת קודמת ולא ממש בטוח שירצה נוספ/ים. יש???? ויש עוד, אבל חושבת שהשורה התחתונה ברורה. מכאן, מה שאני אומרת, אל תפסלי על הסף. את עשויה למצוא אהבה גדולה ואושר עם גבר רווק כמו עם כל גבר אחר. הסטטוס שלו, במקרה שלך, לדעתי, אינו חשוב. בהצלחה

BABY R

New member
היי

יש משהו בדברייך אכן אני ישנה את הגישה שלי ויתן צאנס גם לרווק לפחות אני ינסה מה יכול להיות תודה לך מכול הלב

למעלה