היי חדשה

n a n a b k

New member
היי חדשה

חדשה בפורום, לא בנושא הערפדים ובכן, ישלי ידיד, שיש לו עטלף ערפד בבית והוא כבר איזה חודשיים אצלו, הוא נשך אותו המון פעמים (העטלף את הידיד, לא הפוך) ורציתי לדעת אם חוץ מלחטוף כלבת אומשהו יכול לקרות לו משהו? ואממ מה התסמינים של ההפיכה לערפד? ._.

Berethor

New member
אחלה עטלף ערפדי, כמו שצריך

אחד הסימנים הברורים להפיכה לערפד זה אם עטלף ערפד נושך מישהו המון פעמיים וזה לא משנה לו כבר.

Bartal j

New member
ברוכה הבאה! אממ.. אני מקווה שחבר שלך לא אנמי

או משהו כזה... את יודעת אחר כך זה מסוכן לו לאבד דם
בקשר לכלבת.. עטלפים אכן עלולים להעביר כלבת ומחלות אחרות וכמו כל חיה שמגדלים בבית צריך לחסן ולהתחסן נגד זה. אבל אם עד עכשיו אחרי כל הפעמים שהעטלף נשך את חבר שלך וחברך שלא חטף כלבת.. אז נראה לי המצב בסדר

shaharEB

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

למעלה ענו לך טוב יותר ממה שאני הייתי אומרת

קרניjack

New member
אם זה אמיתי שיש לידיד שלך עטלף בבית

שישחרר אותו מיד! לא רק שזה פשע כנגד החוק, עטלפים הם ממש, אבל ממש לא חיות בייתיות, אתם מתעללים בו!!!!! בארץ אין עטלף מוצץ דם, אז אם יש עטלף ככל הנראה זה עטלף פירות או חרקים. בקיצור...מיד לשחרר את החיה המסכנה.

Berethor

New member
יש גם אנשים שמגדלים נמרים

אני לא רואה הבדל גדול בין גידול עטלף לגידול תוכי למשל, כל עוד המקום חשוך והוא מקבל מזון.

קרניjack

New member
ויש אנשים שמגדלים פילים, אז מה?

דבר ראשון לגביי החוקיות אני לא בטוחה, אבל עטלף הוא ממש לא חיה מבוייתת כמו תוכי, ואני בספק אם באמת העטלף המסכן מקבל את התנאים שלו.... אני לא חושבת שאנשים יודעים מספיק עאל גידול עטלף, ואפשר לראות שאם הבחורה שואלת אם הוא ננשך אם יקרה לו משהו- אז לא בטוח שיש לו תנאים בכל...

darthziv

New member
כדאי שהוא יעשה כל מיני בדיקות

כי עטלפים יכולים לשאת בלי להידבק בהרבה מחלות, יש להם מערכת חיסון מדהימה

למעלה