היי חדשה..

30stm boo

New member
היי חדשה..

היי קוראים לי שיראל ,14 קרית מלאכי בדיוק עכשיו (באמת עכשיו!!)הכרתי את הלהקה דרך איזה אתר ששולח לי על הופעות שיש בארץ(מתברר שהם לא ידעו שההופעה בוטלה) אז רציתי שתעזרו לי קצת עם מידע..(כמו כמה דיסקים..איזה שירים טובים...) ורצית לדעת אם תיהיה בסוף הופעה בכלל אחרי כל הדחיות האלה?!?

Ice Queen 7

New member
דחיות?

לא דחו אותה, היא בוטלה, ואולי תהיה אחת בסיבוב ההופעות הבא שלהם. האלבום Mother Earth מאוד מומלץ, תנסי. ^^ (כולם מומלצים אבל זה בעיקר)

30stm boo

New member
תודה על ההמלצה...../images/Emo13.gif

אמרתי דחיות כי לפי מה שהבנתי ההופעה הייתה אמורה להיות בכלל ב14 לאוגוסט ואז דחו אותה ל12 באוקטובר ואז ביטלו...

היויו

New member
Mother Earth מצויין, אבל בכלל כולם טובים

מבחינת שירים , לכל אחד יש את ההעדפות שלו. אני אישית אוהב את ,Angels,Pearls Of Light,Caged ועוד כל מיני (אני עצלן, אין לי כח לכתוב הכל
) לגבי ההופעה - את יכולה לקרוא על הביטול שלה גם כאן. ואם כבר, את צריכה לשמוע את טאריה, הסולנית לשעבר של נייטוויש.היא מגיעה לארץ בסוף החודש
.

Gilado 69

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני דווקא (ובלי לסקול בבקשה) היתי ממליץ להתחיל עם the heart of everything או the silent force אני למשל בהתחלה לא היתי מוכן לשמוע את הקול המכשפי של שארון באייסקווין למשל שלא נדבר על דיסיבר, או דה פרומיס. אחרי זה תעזרי אומץ ותתחילי עם mother earth בהתחלה השיר, זה קצת מוזר בהתחלה אבל אחרי זה זה ממכר, משם האהבה האמיתית שלך לווית'ין תתחיל. ורק שאת מרגישה מספיק בטוחה (וכמובן אחרי שקני אטמי אוזניים) את מוזמנת לעבור לאנטר. שירים מומלצים להתחלה: all I need, frozen, its the fear, angels וכל הסינגלים למינהם מTSF וTHOE ואחרי שהכרת את הלהקה אלה שירים שבאמת מומלצים: caged, sounds of freedom, jillian, pale, our farewell וכל ME את לא חייבת ללכ לפי הדרך שלי פשוט ככה אני גרמתי לחברים שלי להתמכר אליהם כי אם היתי משמיע ME על ההתחלה הם היו בוהים בי במבט WTF!? קיצר תתחילי עם סינגלים (ומומלץ מאוד לראות את הקליפים המדהימים של הלהקה ביוטיוב, ולבהות במחשוף של שארון) ומשם אלוהים גדול (וגם הציצי של שארון..) קיצר ברוכה הבאה

Endogenisis

New member
מה מוזר בME?

כשאני שמעתי את האלבום בהתחלה והמטאל היחיד שהייתי מורגל אליו היה נייטוויש וגם זה כמה שירים, לא הרגשתי שומדבר מוזר...

Endogenisis

New member
ברוכה הבאה^^

אני ממליץ לך לשמוע את האלבומים Mother Earth ו- The Silent Force בהתחלה, ואז לשמוע את Enter+The Dance ואת The Heart of Everything. ובגלל שאני נורא התמכרתי, אז הדיסקי אודיו מהדיוידי החדש שלהם פשוט מדהימים כל כך
.

Nights Unseen

New member
../images/Emo45.gif בלאק סימפוני מדהים ../images/Emo99.gif

אבל#$% אם את לא מכירה את השירים זה לא יעניין אותך כ"כ.. בכל מקרה, ברוכה הבאה, סאלי, 14, זכרון~ ^^

למעלה